beritankorkusuz
80+ Silver
Dostlar sizce iPhone 11 in ekranı çok mu kötü ? sıkıntı yaratır mı ?
XR kullanıyorum. Aynı ekrana sahipler. Bugüne kadar 1 kere bile sıkıntı çekmedim.Dostlar sizce iPhone 11 in ekranı çok mu kötü ? sıkıntı yaratır mı ?
Vallaha çok karasız kaldım 11 e aklm gidiyor sonra bekle 12 al sonra bekleyemem diyorum ikinci el 11 pro al diyor ,off offRetina LCD'ler gayet güzel oluyor, kendim de kullanmışlığım var. Tabii ki OLED olması daha iyi olurdu ama kesinlikle Retina LCD'ye kötü diyemem.
12'yi kesinlikle bekle şunun şurasında çok az zaman kaldı zaten.Vallaha çok karasız kaldım 11 e aklm gidiyor sonra bekle 12 al sonra bekleyemem diyorum ikinci el 11 pro al diyor ,off off
Bence bekleyin, çıktığında direkt alırsınız. Az kaldı çıkmasına.Vallaha çok karasız kaldım 11 e aklm gidiyor sonra bekle 12 al sonra bekleyemem diyorum ikinci el 11 pro al diyor ,off off
Kasım diyorlarBence bekleyin, çıktığında direkt alırsınız. Az kaldı çıkmasına.
Varmış biraz harbidenKasım diyorlar
Telefonum beni idare etse neysede J6 kullanıyorum donmalar kasmalar offf offVarmış biraz harbiden. Yine de bekleyin hocam, daha yenisi daha iyi olur.
J7 Prime 16 GB kullanıyorum ama neyse...Telefonum beni idare etse neysede J6 kullanıyorum donmalar kasmalar offf off
ANDORID den çektiğim var ya offJ7 Prime 16 GB kullanıyorum ama neyse...
sıfır alıcaksan bekle bence zaten çok fazla bir ücret ödüyorsun bari son modeli olsun. İkinei el 11 bulursanda alabilirsin zaten tek tük özellik değişiyor kaç yıldır 7plus kullanıyorum mutluyum şahsen :dVallaha çok karasız kaldım 11 e aklm gidiyor sonra bekle 12 al sonra bekleyemem diyorum ikinci el 11 pro al diyor ,off off