mantıklı değil bence , o paraya taş gibi oneplus 9 alırım mis gibi 1080p amoled 120hz ekranın , daha büyük batarya ve 65w hızlı şarjın , mis gibi kameranın , oxygenos ile stabil çalışan sp888 in , ve 5g desteğinin tadını çıkarırım. ip12 ile arasında ne kadar varki zaten ? çok az olması lazım.fiyatı çok mantıklı geldi aslında ondan dolayı bakıyordum .
Her türlü 12 ya da 13 alın hocam. Sdece günlük kullanım içinse zaten sizin için en önemli etkenlerden biri batarya, diğeri de panel.Fiyatta yanlış yokmuş 200 dolar sıfır kapalı kutu sizce alınır mı ?
12-ye bakin 11-in devri bitti artikArkadaşlar bir yakınım yurtdışında ve kapalı kutu 0 iphone 11 in 6.000 tl oldugunu söyledi .
daha önceki telefonum iphone 14 di hız konusunda çok fark varmıdır ?
8 ay kullanımı oluyor zaten telefonun son 4 ay ise yanına iphone 7 alıp öyle kullanacagım ?
hocam 5g olsa ne olacak bu gidişle , android olmasını pek istemiyorummantıklı değil bence , o paraya taş gibi oneplus 9 alırım mis gibi 1080p amoled 120hz ekranın , daha büyük batarya ve 65w hızlı şarjın , mis gibi kameranın , oxygenos ile stabil çalışan sp888 in , ve 5g desteğinin tadını çıkarırım. ip12 ile arasında ne kadar varki zaten ? çok az olması lazım.
O hız değil hz farkı. Zaten 120hz iostan sonra 60hz iosa bakılmıyor yavas animasyon olduğu İcin bariz kastığı bellivoluyorbüyük ihtimalle yenilenmiş ama fiyat iyi cihazda bi sıkıntı yoksa alınır. hız konusunda gözüne batabilir 14 pro max ve iphone 12 arasında bakınca görüyorum hız farkını yani
12 nin fiyatı ne kadardır acaba ? onuda bir ögreneyimHer türlü 12 ya da 13 alın hocam. Sdece günlük kullanım içinse zaten sizin için en önemli etkenlerden biri batarya, diğeri de panel.
daha öncede iphone 14 kullanıyordum 60hz den dolayı sorun yaşamam . uygulamalarda kullanırken iphone 14 e göre yavaşlık olur mu ?O hız değil hz farkı. Zaten 120hz iostan sonra 60hz iosa bakılmıyor yavas animasyon olduğu İcin bariz kastığı bellivoluyor
hocam o da 270-280 dolar civarı satılıyor.12 nin fiyatı ne kadardır acaba ? onuda bir ögreneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha öncede iphone 14 kullanıyordum 60hz den dolayı sorun yaşamam . uygulamalarda kullanırken iphone 14 e göre yavaşlık olur mu ?
Uygulama açılma süresi bariz fark edilir ama zaten gün boyu açınca bir daha kapatmıyorsundur uygulamaları herhalde? Yoksa iosu çöp etmekten farkı olmaz. Uygulamalar açıldıktan sonra gün boyu tekrar açtığında ramden geri açacağı için sorun olmaz hızda.12 nin fiyatı ne kadardır acaba ? onuda bir ögreneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha öncede iphone 14 kullanıyordum 60hz den dolayı sorun yaşamam . uygulamalarda kullanırken iphone 14 e göre yavaşlık olur mu ?
evet hatta bazı uygulamaları günlerce kapatmıyordumUygulama açılma süresi bariz fark edilir ama zaten gün boyu açınca bir daha kapatmıyorsundur uygulamaları herhalde? Yoksa iosu çöp etmekten farkı olmaz. Uygulamalar açıldıktan sonra gün boyu tekrar açtığında ramden geri açacağı için sorun olmaz hızda.
bir sene içinde 8 ay kullanılabiliyor zaten kalan 4 ayda yanına bir iphone 7 alıp idare ederimUygulama açılma süresi bariz fark edilir ama zaten gün boyu açınca bir daha kapatmıyorsundur uygulamaları herhalde? Yoksa iosu çöp etmekten farkı olmaz. Uygulamalar açıldıktan sonra gün boyu tekrar açtığında ramden geri açacağı için sorun olmaz hızda.