Neler Yeni

6.000 TL ye iphone 11 alınır mı ?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
ip11 alınmaz, 5 yaşında ips lcd 60hz 828p ekranlı , güncelleme desteği kesilecek bir cihaz minimuum 12 bak

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
Alınır.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
fiyatı çok mantıklı geldi aslında ondan dolayı bakıyordum .
mantıklı değil bence , o paraya taş gibi oneplus 9 alırım mis gibi 1080p amoled 120hz ekranın , daha büyük batarya ve 65w hızlı şarjın , mis gibi kameranın , oxygenos ile stabil çalışan sp888 in , ve 5g desteğinin tadını çıkarırım. ip12 ile arasında ne kadar varki zaten ? çok az olması lazım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Fiyatta yanlış yokmuş 200 dolar sıfır kapalı kutu sizce alınır mı ?
Her türlü 12 ya da 13 alın hocam. Sdece günlük kullanım içinse zaten sizin için en önemli etkenlerden biri batarya, diğeri de panel.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar bir yakınım yurtdışında ve kapalı kutu 0 iphone 11 in 6.000 tl oldugunu söyledi .
daha önceki telefonum iphone 14 di hız konusunda çok fark varmıdır ?
8 ay kullanımı oluyor zaten telefonun son 4 ay ise yanına iphone 7 alıp öyle kullanacagım ?
12-ye bakin 11-in devri bitti artik

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Mehmet B
mantıklı değil bence , o paraya taş gibi oneplus 9 alırım mis gibi 1080p amoled 120hz ekranın , daha büyük batarya ve 65w hızlı şarjın , mis gibi kameranın , oxygenos ile stabil çalışan sp888 in , ve 5g desteğinin tadını çıkarırım. ip12 ile arasında ne kadar varki zaten ? çok az olması lazım.
hocam 5g olsa ne olacak bu gidişle , android olmasını pek istemiyorum

zyraxone

80+
büyük ihtimalle yenilenmiş ama fiyat iyi cihazda bi sıkıntı yoksa alınır. hız konusunda gözüne batabilir 14 pro max ve iphone 12 arasında bakınca görüyorum hız farkını yani
O hız değil hz farkı. Zaten 120hz iostan sonra 60hz iosa bakılmıyor yavas animasyon olduğu İcin bariz kastığı bellivoluyor

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Mehmet B
Her türlü 12 ya da 13 alın hocam. Sdece günlük kullanım içinse zaten sizin için en önemli etkenlerden biri batarya, diğeri de panel.
12 nin fiyatı ne kadardır acaba ? onuda bir ögreneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O hız değil hz farkı. Zaten 120hz iostan sonra 60hz iosa bakılmıyor yavas animasyon olduğu İcin bariz kastığı bellivoluyor
daha öncede iphone 14 kullanıyordum 60hz den dolayı sorun yaşamam . uygulamalarda kullanırken iphone 14 e göre yavaşlık olur mu ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

daha öncede iphone 14 kullanıyordum 60hz den dolayı sorun yaşamam . uygulamalarda kullanırken iphone 14 e göre yavaşlık olur mu ?
hocam o da 270-280 dolar civarı satılıyor.

yabuctas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup
yurtdışı cihaz olduğundan bence değmez zaten 4 ay açık kalcak sonra bütün sene kapalı olcak. çift hatlı bir cihaz olsa da mantıksız bence. android bakın o fiyatın üzerine az ekleyip tr içinde daha mantıklı. zaten çok performanslı bir telefon değil amiral gemisi alcaksanız yurtdışı olabilir ama böyle eski cihazlar için bence değmez bir de hat kapanmasıyla falan uğraşcaksınız. (özbekistan demiş ama yurtdışı sonuçta aynı kural geçerlidir diye düşünüyorum.)

zyraxone

80+

Uygulama açılma süresi bariz fark edilir ama zaten gün boyu açınca bir daha kapatmıyorsundur uygulamaları herhalde? Yoksa iosu çöp etmekten farkı olmaz. Uygulamalar açıldıktan sonra gün boyu tekrar açtığında ramden geri açacağı için sorun olmaz hızda.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Mehmet B
Uygulama açılma süresi bariz fark edilir ama zaten gün boyu açınca bir daha kapatmıyorsundur uygulamaları herhalde? Yoksa iosu çöp etmekten farkı olmaz. Uygulamalar açıldıktan sonra gün boyu tekrar açtığında ramden geri açacağı için sorun olmaz hızda.
evet hatta bazı uygulamaları günlerce kapatmıyordum

bir sene içinde 8 ay kullanılabiliyor zaten kalan 4 ayda yanına bir iphone 7 alıp idare ederim

Top Bottom