Ben yükledim 11'e gayet iyi düsmedi pilarkdaşlar soru basit yükleyeim mi? Pil saglıgım 100 de yüz şuan.
ben iphone X kullanıyorum yükselttim gerçekten değiştirmişler bildirim sesi olsun gelen aramalar olsun farklı olduğu için beğendim. gelen sesler daha tok bir ses hissiyatı veriyor. bir de aramalarda kişiye özel foto ya da yazı geliyorarkdaşlar soru basit yükleyeim mi? Pil saglıgım 100 de yüz şuan.
Biraz bekle resmi sürüm çıksın. Ben 16 da kalacağım galiba.arkdaşlar soru basit yükleyeim mi? Pil saglıgım 100 de yüz şuan.
Hocam gayet iyi bence ios 17 yükledimBiraz bekle resmi sürüm çıksın. Ben 16 da kalacağım galiba.
Ne fark var UI Olarak aramalar dışıHocam gayet iyi bence ios 17 yükledim
Bekleme modu falan var şarjdayken yan çeviriyorsun saat ve takvim gösteriyoNe fark var UI Olarak aramalar dışı
Resmi sürüm kanka ztnBiraz bekle resmi sürüm çıksın. Ben 16 da kalacağım galiba.
Şarj zaten önemli bide açık gelirsa babayı yedik gerek yok 16 ile iyiyizBekleme modu falan var şarjdayken yan çeviriyorsun saat ve takvim gösteriyo
Xs e yükledim bilearkdaşlar soru basit yükleyeim mi? Pil saglıgım 100 de yüz şuan.
Güncellemede riski var 1.5 gün giden 11 günde 2 defa şarj edilmesi gerekiyor ve resmi sürüm beta değil bence 2 güncelleme bekleyin
16.5.1 lobisi olarak beklemedeyiz
Napayım hocalar şimdi sizce .DDŞarj zaten önemli bide açık gelirsa babayı yedik gerek yok 16 ile iyiyiz