Neler Yeni

Iphone 11 ios 18 güncellemesi sonrası yaşadığım problemler

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Talha
ios 18 den önce 1 yıldır ios 17 kullandım ve bu yazacağım problemlerin hiçbirini yaşamadım ios 18 güncellemesinden sonra çok nadir olarak face ıd çalışmamaya başladı yeniden başlattığımda düzeliyor fakat gün geçtikçe daha da sıklaşmaya başladı telefonu sıfırladım tüm güncellemelerini yaptım hiçbir değişen yok face ıd çalışmadığı için portre modu da çalışmıyor ama dediğim gibi yeniden başlatınca düzeliyor

sadece face ıdde problem yaşamıyorum pilim hızlı bitiyor ve % göstergesi doğru çalışmıyor şarjım 20 olduğunda telefon birden kapanıyor tekrar açtığımda şarjım 25 oluyor sonra şarjım düştüğünde tekrar kapanıyor örnek 10 da kapanıyor tekrar açtığımfa 15 olarak görüyorum

ve ekranımda ölü pixeller çıkmaya başladı ekranın sağ alt köşesinde küçük beyaz ışık süzmesi olarak sol üstünde de 3 tane mavi, noktadan biraz daha büyük düşük tonlu yuvarlak çıkmaya başladı

apple servisi aradığımda beni daha yüksek rütbeli bi danışama yönlendirdiler telefonu sıfırlama face ıd sıfırlama ayarları sıfırlama gibi işlemler yaptırdılar fakat nafile en son teknik servise götürün dediler teknik servise gittiğimde telefonumun arka camının kırık ve değişen olduğunu söylediler telefonu 2. el olarak aldığım için bunu bilmiyordum hiçbir şekilde destek alamıyorum ne yapmalıyım

şahin doğan

80+ Platinum
İlk sorun hariç diğerleri İOS ile alakalı durmuyor. İPSW ME sitesinden baktığımda 11 için 17.7.2 açık gözüküyor. İOS 17’ye geri dönebilirsin.

Top Bottom