Neler Yeni

İphone 11 kapandı açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
iphone 11 im var sıfır ayarında pilim 96 hatasız bi telefon yurtdışı cihaz az sabahta nberi kullanıyorum şarzımda 79 falandı cebime koydum bi 30 dk sonra çıkarttım telefon açılmıyor google baktım biraz tuşlara basılı tuttum olmadı bi yerden şarz buldum 1 dk şarza taktım yine olmadı lütfen yardım edin
@şahin doğan

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Fp pro diye bir firma var bu tarz cihazlara bakıyor isterseniz instagram dan sayfanıza göz atın
Replika adaptör ile kullanıldı ise şarj entegresi zarar görmüş olabilir sadece yorum yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fp pro diye bir firma var bu tarz cihazlara bakıyor isterseniz instagram dan sayfanıza göz atın
Replika adaptör ile kullanıldı ise şarj entegresi zarar görmüş olabilir sadece yorum yapıyorum
şarzım orijinal servis yollama taraftarı değilim daha doğrusu şuan param yok telefon daha yeni aldım telefoncuda yatıyo çok az kuullanılmış aldığım kşi tanıdık bi 2 hafta oldu

şahin doğan

80+ Platinum
Telefon hiç mi açılmıyor? Şarj aleti takınca ses çıkıyor mu? kablo ile bilgisayar bağla ve iTunes üzerinden bak tepki var mı diye. Bunlardan hiçbiri yoksa sıkıntı büyük gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon hiç mi açılmıyor? Şarj aleti takınca ses çıkıyor mu? kablo ile bilgisayar bağla ve iTunes üzerinden bak tepki var mı diye. Bunlardan hiçbiri yoksa sıkıntı büyük gibi.
telefon hiç açılmıyor şarz aleti değil powerbank taktım bi ses çıkmadı

şahin doğan

80+ Platinum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Anakart sıkıntısı olabilir. Yd cihazlar bu yönden biraz sıkıntı gibi. Sağlam bı telefoncuya götür

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
şarzım orijinal servis yollama taraftarı değilim daha doğrusu şuan param yok telefon daha yeni aldım telefoncuda yatıyo çok az kuullanılmış aldığım kşi tanıdık bi 2 hafta oldu
Aldığın kişi tamam madem gel zararını karşılayalim demeyecek
Yine iş sana düşecek ve işini bilen firmalar dan destek almak senin yararına olacak.
Yaşın kaç bu arada?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
iphone 11 im var sıfır ayarında pilim 96 hatasız bi telefon yurtdışı cihaz az sabahta nberi kullanıyorum şarzımda 79 falandı cebime koydum bi 30 dk sonra çıkarttım telefon açılmıyor google baktım biraz tuşlara basılı tuttum olmadı bi yerden şarz buldum 1 dk şarza taktım yine olmadı lütfen yardım edin
@şahin doğan
Telefonu aldığınız kişiye bi sorun onda da öyle bi sorun olmuşmu diye sonrada sıkı bi araştırma yapıp telefoncuya veya servise götürün tek çare bu
Aldığın kişi tamam madem gel zararını karşılayalim demeyecek
Yine iş sana düşecek ve işini bilen firmalar dan destek almak senin yararına olacak.
Yaşın kaç bu arada?
Yaşını niye sordunuz arkadaşın

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
Xiaomi redmi note 10s vardı yanı hatayı alıyordum kapanıyor açılıyor kapanyor açılıyor kapanıyor açılıyordu tek yaptığı şey buydu anakartın da sorun varmış çözdüler ama kapandı açıldı gene satmıştım.

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Telefonu aldığınız kişiye bi sorun onda da öyle bi sorun olmuşmu diye sonrada sıkı bi araştırma yapıp telefoncuya veya servise götürün tek çare bu

Yaşını niye sordunuz arkadaşın
Nays üzerinden taksitli nakit avans alması için
5bin TL'ye kadar 3 taksit yapıyor ilk taksiti de 40 45 gün sonrasına atabilir. Ödeme kolaylığı için sordum.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
hocam bilgisayardan bir itunese bağlayıp denerseniz işe yaraya bilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
hocam bilgisayardan bir itunese bağlayıp denerseniz işe yaraya bilir
hocam şimdi pc ye geçtim öyle yapıcam
O zaman diyecek bir şeyim yok. Aldığın kişi ile görüş diyeceğim ama beni ilgilendirmiyor diyebilir.
ama tek bi sorun var bu iphone şarz ucu usb tarzı değil pc ye takılmıyor bende telefon yeni olduğu için pil sağlığı için falan çok dikkat ediyorum böyle şeylere çakma kablo var bi tane onu taksam bişey olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,618
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom