Neler Yeni

Çözüldü✓ IPhone 11 pro ekranda çıkan yazı yüzünden işlem yaptırmıyor.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Telefonu işyerinde bilgisayara şarja taktım ve bu aygıtın fotoğraflara ve videolara erişmesine izin ver izin verme diye bir yazı çıktı neye basarsam basayım gitmiyor telefonu kapatamıyorum bunun yüzünden mesajlara girmem gerekiyor onu da yapamıyorum kaldım öyle bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı ?

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL
Steam ID
HouSH
android ise ses tuşlarından kapanması lazım .

Shourd

80+ Gold
Telefonu işyerinde bilgisayara şarja taktım ve bu aygıtın fotoğraflara ve videolara erişmesine izin ver izin verme diye bir yazı çıktı neye basarsam basayım gitmiyor telefonu kapatamıyorum bunun yüzünden mesajlara girmem gerekiyor onu da yapamıyorum kaldım öyle bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı ?
android ise ses kısma ile kapatma tuşuna basılı tutun kapanır ayrıca konunun başlığını değişin yasak böyle yapmak

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,910
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL
Steam ID
HouSH
telefon iphone 11 pro
chatgpt ablam;
iPhone'u zorla kapatmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. iPhone 8 ve sonrasındaki modeller için (iPhone 8, iPhone X, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, vb.):
    • Ses açma tuşuna ve Power (Yan) tuşuna aynı anda basın ve birkaç saniye basılı tutun.
    • Ekranda “Ekranı kapatmak için kaydırın” şeklinde bir seçenek belirecektir.
    • Kaydırarak telefonu kapatabilirsiniz.
    • Telefon kapanmazsa, aynı tuşları birkaç saniye daha basılı tutarak telefonu zorla kapatmayı deneyebilirsiniz.
    • Bu adımlar işe yaramazsa ve ekran donmuşsa, iPhone'unuzu yazılım sıfırlaması yaparak yeniden başlatabilirsiniz.

Yazılım Sıfırlaması:​

• iPhone 8 ve sonrası için:
        1. Ses açma tuşuna basın ve hızlıca bırakın.
        2. Ses kısma tuşuna basın ve hızlıca bırakın.
        3. Ardından Power (Yan) tuşunu basılı tutun, Apple logosu görünene kadar basılı tutmaya devam edin.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatgpt ablam;
iPhone'u zorla kapatmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. iPhone 8 ve sonrasındaki modeller için (iPhone 8, iPhone X, iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14, vb.):
    • Ses açma tuşuna ve Power (Yan) tuşuna aynı anda basın ve birkaç saniye basılı tutun.
    • Ekranda “Ekranı kapatmak için kaydırın” şeklinde bir seçenek belirecektir.
    • Kaydırarak telefonu kapatabilirsiniz.
    • Telefon kapanmazsa, aynı tuşları birkaç saniye daha basılı tutarak telefonu zorla kapatmayı deneyebilirsiniz.
    • Bu adımlar işe yaramazsa ve ekran donmuşsa, iPhone'unuzu yazılım sıfırlaması yaparak yeniden başlatabilirsiniz.

Yazılım Sıfırlaması:​

• iPhone 8 ve sonrası için:
        1. Ses açma tuşuna basın ve hızlıca bırakın.
        2. Ses kısma tuşuna basın ve hızlıca bırakın.
        3. Ardından Power (Yan) tuşunu basılı tutun, Apple logosu görünene kadar basılı tutmaya devam edin.
çözüldü hocam çok sağolun 2. seçenek işime yaradı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,516
Üyeler
171,593
Son üye
Kaya06
Top Bottom