Neler Yeni

İphone 11 siyah renginde sedefleme sorunu olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Elgin
Merhabalar arkadaşlar İphone 11'in siyah rengini almayı düşünüyorum iphone'nun önceki modellerinde 7 falan olsun bir yerlerde okumuştum siyah rengi sedefleme yapıyormuş.İphone 11 kullanan varsa böyle bir sorun olur mu var mıdır ?

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Merhabalar arkadaşlar İphone 11'in siyah rengini almayı düşünüyorum iphone'nun önceki modellerinde 7 falan olsun bir yerlerde okumuştum siyah rengi sedefleme yapıyormuş.İphone 11 kullanan varsa böyle bir sorun olur mu var mıdır ?
kılıf aldım kameranın açık olan bölümünde bi iz oluştu ne yaparsam yapayım gitmiyor siyah düşünme bence beyaz yada kırmızı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPhone 7’nin Jet Black diye bir rengini çıkarmışlardı, o dediğiniz olay belki onda olabilir. iPhone 8’le beraber artık arka kapakta cam kullanmaya başladılar, o cam da gayet kaliteli herhangi bir sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

kılıf aldım kameranın açık olan bölümünde bi iz oluştu ne yaparsam yapayım gitmiyor siyah düşünme bence beyaz yada kırmızı
Düzenli olarak kılıftan çıkarıp sildiniz mi? Eğer bunu yapmadıysanız zaman içinde o boşluklarda biriken toz ve kir iz yapıyor.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
iPhone 7’nin Jet Black diye bir rengini çıkarmışlardı, o dediğiniz olay belki onda olabilir. iPhone 8’le beraber artık arka kapakta cam kullanmaya başladılar, o cam da gayet kaliteli herhangi bir sorun yok

Düzenli olarak kılıftan çıkarıp sildiniz mi? Eğer bunu yapmadıysanız zaman içinde o boşluklarda biriken toz ve kir iz yapıyor.
2 haftada bir çıkarıp siliyorum

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bende jet black iphone 7 var sedefleme nedir sadece çizikler bi tık daha belli oluyor siyah renklerde doğal olarak. Satması en kolay renk , her şeye yakışıyor siyah / beyaz renk dışında telefon almazdım bi tek iphone 12 mavi olan güzel öyle renkli olanlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,709
Üyeler
166,069
Son üye
Alkolik
Top Bottom