Neler Yeni

İphone 11 veya Xs Max Almayı düşünüyorum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hasan Bayar
Instagram
https://www.instagram.com/hasanbayar32/
Facebook
hasanxS
Sana niye battı bu anlamadım. Burada tek amacımız parayı doğru yere harcatmak. Abimiz belli ki henüz çok kararsız. Tavsiye veriyorsan ver vermiyorsan çığırtkanlık etme.
herkezin tavsiyesini değerlendiriyorum iphone olmasa bile tavsiye ettiğiniz telefonuda araştırırım bu işler nasip işi ama kaliteli telefon istiyorum bende bilirim gidip 2500 e xianomi note 8 pro almayı ama daha kalitelisini istiyorum işlemcisi hızlı kasma donma yapmayacak bataryanın bi önemi yok artk hepsi 1 gün anca gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sdn'nin 11vs xs videosunu izlemeni tevsiye edebilirim
xs istemiyorum xs max yada 11

Değerlendirebilirsiniz hocam;

p30 proyuda çok düşündüm ama huwaweı nin yazılım play store vs işlerinden dolayı kararsız kaldım s20 plus da olabilir ama iphone ile karşılaştırma yapıldığı zaman geri kalıyor yavaşlıyor gibi

Ama eğer yıllarca Iphone kullanmış biriyseniz Android'e geçmenizi önermem. Alışmanız zor olabilir ve beğenmeyebilirsiniz.
4.5 senedir LG g4 kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Bence xs ekran bakımından ddaha kalıtelı ama bütce uygunsa proda tercıh edılebılır.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Bir telefona 5 bin ustu para verilicekse kesinlikle İphone alın cunku Androidler cok cabuk dusuyor fiyatlari Xs veya 11 mantıklı ama İphone 12 yi beklemenizi öneriyorum.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
4.5 yıl LG G4 kullandım halada onu kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum sigaram yok alkolüm yok aylık 500 600 lira sigaraya verenler var ben ise telefonun en iyisine para vermek istiyorum benim için parası önemli değil kullanşı ve kasma donma yapmaması önemli samsung bi müddet sonra kasma donma yapıyor ama etrafımdakı çoğu insan iphone kullanıyor kız arkadşımda dahil buna bu yüzden iphone istiyorum
Cidden değer dostum ıphone 11 alman gayet iyi olur. Ben LG G4 ten Iphone 8 PLUS'a geçtim cidden çok lüks ve konforunu hissettiriyor uzun yıllar kasma donma yapmadan kullanabileceğin bir telefon bence alınır. Şimdiye kadar gördüğüm diğer android telefonlar 2 sene bilemedin 3 seneye kasmaya başlıyor. Örnek vermek gerekirse 2 sene evvel bir arkadaşım 4s kullanıyordu telefon kamerası olsun kasma donma açısından olsun benim elimde ki LG G4 ten daha iyiydi. Iphone verilen paraya değecek bir telefon diye düşünüyorum ben şahsen.

ikisinin arasında kaldım önerileriniz nelerdir.
7800 e 11 almak mı mantıklı 128 gb lık.
8100 e xs max 64 gb mi almak mantıklı icloud ile idaremi edeyim ??
9300 e xs max 256 gb mı almak mantıklı önerileriniz nelerdir.
bence 11 çünkü a13 bionic gibi ciddi bir işlemcisi var ve kamerası çok daha gelişmiş bu arada iphone 11 in bataryası bir günü rahatlıkla çıkarıyor ablam kullanıyor ama xs max bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hasan Bayar
Instagram
https://www.instagram.com/hasanbayar32/
Facebook
hasanxS
Bir telefona 5 bin ustu para verilicekse kesinlikle İphone alın cunku Androidler cok cabuk dusuyor fiyatlari Xs veya 11 mantıklı ama İphone 12 yi beklemenizi öneriyorum.
4.5 yıl oldu yeter gari beklemeyi düşündüm ama 3 5 ay daha dayanamicam :D

Cidden değer dostum ıphone 11 alman gayet iyi olur. Ben LG G4 ten Iphone 8 PLUS'a geçtim cidden çok lüks ve konforunu hissettiriyor uzun yıllar kasma donma yapmadan kullanabileceğin bir telefon bence alınır. Şimdiye kadar gördüğüm diğer android telefonlar 2 sene bilemedin 3 seneye kasmaya başlıyor. Örnek vermek gerekirse 2 sene evvel bir arkadaşım 4s kullanıyordu telefon kamerası olsun kasma donma açısından olsun benim elimde ki LG G4 ten daha iyiydi. Iphone verilen paraya değecek bir telefon diye düşünüyorum ben şahsen.
aynen bende 8 plus düşünüyordum o kadar vermişken biraz daha vereyim çercevesiz bi telefon alayım dedim o yüzden xs max yada 11 arasında kaldım işte 11 128gb yada xs max 64 gb alıcam

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
4.5 yıl oldu yeter gari beklemeyi düşündüm ama 3 5 ay daha dayanamicam :D

aynen bende 8 plus düşünüyordum o kadar vermişken biraz daha vereyim çercevesiz bi telefon alayım dedim o yüzden xs max yada 11 arasında kaldım işte 11 128gb yada xs max 64 gb alıcam
5.4 inç oled ekran olucak bekleyin bence fiyatta 650 dolar olucak yeni işlemci vs

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
S20 Plus alabilirsin. Bir alternatif olarak tabi. Ama eğer iPhone istiyorsanız, hem güncel bakımın'dan iPhone 11.

Top Bottom