HasanBayar32
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 41
- İsim
- Hasan Bayar
- https://www.instagram.com/hasanbayar32/
- hasanxS
- Konu Sahibi Konu Sahibi
herkezin tavsiyesini değerlendiriyorum iphone olmasa bile tavsiye ettiğiniz telefonuda araştırırım bu işler nasip işi ama kaliteli telefon istiyorum bende bilirim gidip 2500 e xianomi note 8 pro almayı ama daha kalitelisini istiyorum işlemcisi hızlı kasma donma yapmayacak bataryanın bi önemi yok artk hepsi 1 gün anca gidiyor.Sana niye battı bu anlamadım. Burada tek amacımız parayı doğru yere harcatmak. Abimiz belli ki henüz çok kararsız. Tavsiye veriyorsan ver vermiyorsan çığırtkanlık etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xs istemiyorum xs max yada 11sdn'nin 11vs xs videosunu izlemeni tevsiye edebilirim
p30 proyuda çok düşündüm ama huwaweı nin yazılım play store vs işlerinden dolayı kararsız kaldım s20 plus da olabilir ama iphone ile karşılaştırma yapıldığı zaman geri kalıyor yavaşlıyor gibiDeğerlendirebilirsiniz hocam;
HUAWEI P30 PRO 128 GB AKILLI TELEFON KRİSTAL MAVİSİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
HUAWEI P30 PRO 128 GB AKILLI TELEFON KRİSTAL MAVİSİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Samsung Galaxy S20 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S20 en uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung Galaxy S20 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Galaxy S20 en uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
4.5 senedir LG g4 kullanıyorumAma eğer yıllarca Iphone kullanmış biriyseniz Android'e geçmenizi önermem. Alışmanız zor olabilir ve beğenmeyebilirsiniz.