Neler Yeni

IOS İphone 12-12 mini-13-13 mini mi seçmeliyim?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
İyi akşamlar öncelikle, elimde kullandığım hali hazırda iphone 7 var.Cihaz değiştirmek istiyorum 2.el alacağım yurtiçi olarak.Ama aklımda 4 model var 12-12 mini-13-13 mini. Boyut olarak bakıldığında mini küçük derseniz de çok sıkıntı değil video falan çekim amaçlı kullanacağım genelde.13 ve 13 mini'nin 12'den daha iyi olduğunu bi tık görebiliyorum ama yinede fikir alışverişinde bulunmak istedim.Siz olsanız hangi modeli seçerdiniz nedenleri ile söyleyebilirseniz yardımcı olursunuz teşekkürler :)

mazge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet
mini alırsan satışta zarar edersin

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mini alırsan satışta zarar edersin
satışını vs bilemiyorum nasıl gidiyor piyasası ama genelde ailede elden ele kayar o cihaz pek satıcağımı düşünmüyorum yinede satış konusu aklımda bulunsun

mazge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet
satışını vs bilemiyorum nasıl gidiyor piyasası ama genelde ailede elden ele kayar o cihaz pek satıcağımı düşünmüyorum yinede satış konusu aklımda bulunsun
12 alma düz 13 al 14 ile hiçbir farkı yok birebir aynı temiz telefon al kullan

mazge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet
en uygun bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 araştırıyorum şuan 1-2 tane buldum ilanlarda hep yurtdışı var
13 de bu daha mantıklı olan 13

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
en uygun bu

13 de bu daha mantıklı olan 13
tamamdır teşekkür ediyorum bütçe artırabilirsem sıfır 13 düşüneceğim

SnareEcho

80+ Silver
İyi akşamlar öncelikle, elimde kullandığım hali hazırda iphone 7 var.Cihaz değiştirmek istiyorum 2.el alacağım yurtiçi olarak.Ama aklımda 4 model var 12-12 mini-13-13 mini. Boyut olarak bakıldığında mini küçük derseniz de çok sıkıntı değil video falan çekim amaçlı kullanacağım genelde.13 ve 13 mini'nin 12'den daha iyi olduğunu bi tık görebiliyorum ama yinede fikir alışverişinde bulunmak istedim.Siz olsanız hangi modeli seçerdiniz nedenleri ile söyleyebilirseniz yardımcı olursunuz teşekkürler :)
13 seçerdim hem büyük ekran hem daha ileri model. Ama bahsettiğiniz tüm modeller güzel.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
13 seçerdim hem büyük ekran hem daha ileri model. Ama bahsettiğiniz tüm modeller güzel.
İlk amacım mini idi ama satış durumu vs takıldı kafama belki satmam ancak yinede bi ihtimal bi acilet bişeyi olsa mantıklı geldi düz modeller 12 de 13 den iyi olduğu için şuanlık fikrim o yönde

PNSHER

80+ Bronze
12 ve 12 mini bataryası 13 serisine göre hızlı bittiği için 13 almadığınıza pişman olabilirsiniz. Ben alacak olsam 13 alırdım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
12 ve 12 mini bataryası 13 serisine göre hızlı bittiği için 13 almadığınıza pişman olabilirsiniz. Ben alacak olsam 13 alırdım.
Teşekkürler.Elimdeki ip 7 bile 1 taş çatlasın 2 saat kullanırsam şükrediyorum😅

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arif Dağcı
İlk amacım mini idi ama satış durumu vs takıldı kafama belki satmam ancak yinede bi ihtimal bi acilet bişeyi olsa mantıklı geldi düz modeller 12 de 13 den iyi olduğu için şuanlık fikrim o yönde
Hocam satışa takılmayın ederine koyarsanız satamayacağınız ürün yok. 12 mini bende kullanıyorum ucuz aldım ucuz satacağım o şekilde. Cihaz gayet güzel sadece aklınızda şu bulunsun mini alırsanız ısınma problemi olacak ama diğer her açıdan çok güzel cihaz bağcık bağlarken Vs hiç hissetmiyorsunuz çok rahat telefon ekranı muazzam çok net. Alınır bence 20k bğtçeye her işi görür.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
Hocam satışa takılmayın ederine koyarsanız satamayacağınız ürün yok. 12 mini bende kullanıyorum ucuz aldım ucuz satacağım o şekilde. Cihaz gayet güzel sadece aklınızda şu bulunsun mini alırsanız ısınma problemi olacak ama diğer her açıdan çok güzel cihaz bağcık bağlarken Vs hiç hissetmiyorsunuz çok rahat telefon ekranı muazzam çok net. Alınır bence 20k bğtçeye her işi görür.
🫣fiyatına göre kat kat memnun edeceğini düşünüyorum zaten benim ip 7 kamerası ile çektiğim fotoğraflar s20 fe den daha hoşuma gidiyor kamera için model yükselteceğim zaten sinematik mod işimi görecek ve tek el kullanırken fazla büyük telefonla işimi göremiyorum motor üstünde vs tek elimle kullanabileceğim rahat olucak

şarjı nasıl gidiyor acaba ısınma problemi çok da önemli değil benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom