iphone 12 vs 13 mini

Dopha

80+
Reaksiyon skoru
4
İphone 12 aldım yakın zamanda ve daha kargo elime ulaşmadı iphone 13 mini ile aynı fiyatta olduğunu sonradan görmüş oldum kararımı değiştirip 13 mini mi almalıyım kulllanan veya deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Düz 13 kullandım beni tatmin etmedi mini hiç etmez pil Zaten çok az gidiyor

Küçük olması sorun değilse 13 Mini daha iyi.

İphone 13 mini işlemci olarak daha iyi sanırım ve daha yeni.

Hocam Komplike işleriniz yok ise eğer bence hiç gerek yok İphoneların sonunda mini ibaresi olan her cihazın yegane sorunu olan batarya sorunuyla karşılaşmanız muhtemel ama sürekli yoğun kullanmıyorsanız biraz daha performans arıyorsanız mantıklı bir seçim olabilir (batarya sorunundan kastım hızlı eriyen batarya günü bile çıkarmaması yani)

12 mini kullanıyorum. İlk başlarda küçük gibi gelsede sonradan alışıyor insan ve ekranın ne kadar ideal olduğunu anlıyor. Batarya normal kullanım da 1 günü çok rahat çıkarıyor. Ben olsam 13 mini alırdım

İphone 12 aldım yakın zamanda ve daha kargo elime ulaşmadı iphone 13 mini ile aynı fiyatta olduğunu sonradan görmüş oldum kararımı değiştirip 13 mini mi almalıyım kulllanan veya deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
13 mini'de biraz batarya sıkıntısı olabilir ama 13 mini derim.

13 mini al

Geri