2.el iphone 12 pro vs 0 iphone 13

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
25
3 senedir bende olan 0 olarak aldığım 12 pro cihazim yaklaşık 4 5 ay önce ahize problemi ve yaklaşık 1 ay önce de anakart ve face id sorunu çıkarttı bunları yaptırdım ama gerçekten çok pahalı tuttu sizce 12 proyu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa sıfır 13 mu almalıyım ve arasındaki fark olarak deneyim olarak ne kadar bir değişiklik hissederim yani arasındaki teknik vesaire farkları söylerseniz çok iyi olur butcem de kısıtlı zaten 12 pro yaptırmaya çok para verdim.birde satacam üstüne eklicem sizce 13 almak daha mantıklı mi 12 pro dan sonra ne gibi farklar olur 13 de

Bence maddiyatı 13 için zorlamaya gerek yok. O kadar da yaptırmaya para harcamışsınız. Eliniz düzeldiğinde daha üst modele geçmek daha mantıklı.

Bence maddiyatı 13 için zorlamaya gerek yok. O kadar da yaptırmaya para harcamışsınız. Eliniz düzeldiğinde daha üst modele geçmek daha mantıklı.
Hocam daha problem çıkartır diye korkuyorum o yüzden satma sebebim yoksa 12 pro da çok beğendiğim bir cihazdır peki 13 e falan geçsem arasındaki farklar Ne olur ?

Hocam daha problem çıkartır diye korkuyorum o yüzden satma sebebim yoksa 12 pro da çok beğendiğim bir cihazdır peki 13 e falan geçsem arasındaki farklar Ne olur ?
Donanımsal olarak geriye gidersin. Yazılımsal olarak aynı sürümde kalır muhtemelen.

Donanımsal olarak geriye gidersin. Yazılımsal olarak aynı sürümde kalır muhtemelen.
E o kadar para verip yaptırdım ve halen sorun çıkartır mi muamma sizin öneriniz ne olur ? Birde hocam sizce piyasası kaça gideri var sorunsuz kozmetik 10/10 pil sağlığı 85 12 pro 128gb

Geri