Iphone 12 prodan sonra hangı telefonu almalıyım

Iphone 12ler başından beri ahize problemliydi ses hep azdı, apple ücretsiz onarım programı açmıştı. Keşke onda değiştirseydiniz. Face id ve ahize değiştiğine göre ben olsam devam ederim aynı telefondan. 3 sene bir şey değil. 15lerde ısınma problemi var 14te type-c yok 13 pro alsam yenilenmiş alırım diyorsunuz, kısaca bilmedik mal alacağınıza geçmişini bildiğiniz kendi telefonunuzdan devam edin.

eğer elinizdekini düzgün bir yerde yaptırdıysanız kullanmaya devam edin 13 e falan geçmek saçma olur o zaman
valla hocam oyle kalıtelı bır yerde degıl mahalle telefoncusuda degıl kısacası bıraz ? pekı bu senaryoda sızın onerınız nedır ucuk kacık fıyat olmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone 12ler başından beri ahize problemliydi ses hep azdı, apple ücretsiz onarım programı açmıştı. Keşke onda değiştirseydiniz. Face id ve ahize değiştiğine göre ben olsam devam ederim aynı telefondan. 3 sene bir şey değil. 15lerde ısınma problemi var 14te type-c yok 13 pro alsam yenilenmiş alırım diyorsunuz, kısaca bilmedik mal alacağınıza geçmişini bildiğiniz kendi telefonunuzdan devam edin.
hocam halen yararlanabılırmıyız pekı gectı de tekrarlarsa dıye soruyorum ?

valla hocam oyle kalıtelı bır yerde degıl mahalle telefoncusuda degıl kısacası bıraz ? pekı bu senaryoda sızın onerınız nedır ucuk kacık fıyat olmadan

Yok hocam bitti. Detay için linki attım yine de.

Açıklamada çok küçük bir kısmında demişler ama yalan. En az %80i böyle kronik çıktı piyasaya. Bizim arkadaş da yaptırdı geçen aralıkta 1200 mü 1500 mü ne verdi ahizeye düz 12 için.

o zaman 13 e geç bari temiz olur en azından

Iphone 7 sorunsuz kullanıyorum sadece yazın ses entegresinde sorun yaşadım onu da 2k ya hallettirdim. Öneririm sadece apple music harici bir müzik platformu kullanamazsınız bir de twitter ve yapay zeka kullanamazsınız zaten gündemi bilmeyince daha iyi hissediyor insan tavsiyemdir (!)

hocam dedıgınız telefonlar androıdler harıc 100k altı degıl neredeyse
hocam size önerdiğim s25 plus sarı site fiyatı 50k ayrıca yukarıda 17 pro düşünebilirim gibi oluşmuş o yüzden detaylı yazdım bence 2.ele bulaşmayın s25 plus alın.

hocam size önerdiğim s25 plus sarı site fiyatı 50k ayrıca yukarıda 17 pro düşünebilirim gibi oluşmuş o yüzden detaylı yazdım bence 2.ele bulaşmayın s25 plus alın.
Hocam aklımda ne ikinci el ne Android var acaba bu telefon tekrardan sorun çıkartır mı o beni biraz şüphelendiriyor pil sağlığı da 8 aydır falan 86 idi 3 4hafta önce 85’e düştü şu an 84 o kadar iyi bakmama rağmen düşmesi üzdü o yüzden gündelik kullanım için bir telefon arıyorum telefon olarak ya bunda kalmayı ya da 13 almayı düşünüyorum

Hocam aklımda ne ikinci el ne Android var acaba bu telefon tekrardan sorun çıkartır mı o beni biraz şüphelendiriyor pil sağlığı da 8 aydır falan 86 idi 3 4hafta önce 85’e düştü şu an 84 o kadar iyi bakmama rağmen düşmesi üzdü o yüzden gündelik kullanım için bir telefon arıyorum telefon olarak ya bunda kalmayı ya da 13 almayı düşünüyorum
16e de düşünebilirsiniz çünkü o en güncel ve en performanslısı?

Adam 12 prodan 13 e geçmeyi düşünüyor gelip 80-90 bin liralık telefon öneriliyor ciddi ciddi. :) hocam sen git sat telefonu çok tamir görmüş, içine sinmiyor artık belli. Piyasayı araştır güzelce üzerine de koyabildiğini koy Parana ne ediyorsa onu al, pro bir model alabilirsen 13 pro 14 pro onlardan al, temiz ikinci el bak ona göre ayarla kendin. Çok fazla da para vermeye gerek yok, zaten bir çok model günümüz teknolojisinden yoksun.

Adam 12 prodan 13 e geçmeyi düşünüyor gelip 80-90 bin liralık telefon öneriliyor ciddi ciddi. :) hocam sen git sat telefonu çok tamir görmüş, içine sinmiyor artık belli. Piyasayı araştır güzelce üzerine de koyabildiğini koy Parana ne ediyorsa onu al, pro bir model alabilirsen 13 pro 14 pro onlardan al, temiz ikinci el bak ona göre ayarla kendin. Çok fazla da para vermeye gerek yok, zaten bir çok model günümüz teknolojisinden yoksun.
Eyvallah hocam valla ya ben diyorum 13 neredeyse herkes diyor 16 pro 17 pro

3 senedir bende olan 0 olarak aldığım 12 Pro cihazim yaklaşık 4-5 ay önce ahize problemi ve yaklaşık 1 ay önce de anakart ve Face ID sorunu çıkarttı. Bunları yaptırdım ama gerçekten çok pahalı tuttu. Sizce 12 Pro'yu kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa sıfır 13 mu almalıyım ve arasındaki fark olarak deneyim olarak ne kadar bir değişiklik hissederim? Yani arasındaki teknik vesaire farkları söylerseniz çok iyi olur. Bütçem de kısıtlı zaten 12 Pro yaptırmaya çok para verdim. Bir de satacağım üstüne ekleyeceğim. Sizce 13 almak daha mantıklı mi? 12 Pro'dan sonra ne gibi farklar olur 13'te? bırde emın olamadım acaba 13degılde 14 mu alsam ama ıslemcılerı falan aynı bosu bosuna 10k daha vermek mantıklı gelmedı bana acıkcası onerılerınız ne yonde ?
O kadar masraftan sonra kullan tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri