İphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
Alınır artık iPhone 11 demi tükendiİphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
Bu ayın sonuna doğru 14 ler cıkacak ztnİphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
Pazartesi almayı düşünüyorumparan varsa bas al
Ne gibi fark olucakBu ayın sonuna doğru 14 ler cıkacak ztn
Zaten 2 3 ay sonra değiştiririm diye düşünüyorum boyutu hangi telefon denk ve başka eksileri nedirKasım ayından beri kullanıyorum, boyut bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı ve batarya özellikle yaz sıcağında yıldırıyor. Bütçemi düzene soktuğumda direkt olarak güncel 6.1” ekranlı modele geçiş yapacağım.
Genel olarak ufak bir telefon ve pili ufak. Haricinde güncel bir iPhone modeli.Pazartesi almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi fark olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten 2 3 ay sonra değiştiririm diye düşünüyorum boyutu hangi telefon denk ve başka eksileri nedir
Bende aynı şekil arada kaldım.İphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
8 plusdan geçicem ararmıyım yerini büyüklük olarakGenel olarak ufak bir telefon ve pili ufak. Haricinde güncel bir iPhone modeli.
Ekran boyutu nerdeyse aynı, aramazsın.8 plusdan geçicem ararmıyım yerini büyüklük olarak