İphone 12 mini alınır mı

DarKDaySs

80+
Reaksiyon skoru
4
İphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce

İphone 11 almayı düşünüyordum 12k ya az araştırma yapınca 12 mini ile arasında 1.5k gibi bir fark var 2.el piyasasında bende 12 mini almayı düşünüyorum 10 ay garantili şeffaf magsafe kılıflı 64gb modeli buldum 13.5k ya alınır mı sizce
Alınır artık iPhone 11 demi tükendi

paran varsa bas al

Bu ayın sonuna doğru 14 ler cıkacak ztn

Kasım ayından beri kullanıyorum, boyut bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı ve batarya özellikle yaz sıcağında yıldırıyor. Bütçemi düzene soktuğumda direkt olarak güncel 6.1” ekranlı modele geçiş yapacağım.

paran varsa bas al
Pazartesi almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ayın sonuna doğru 14 ler cıkacak ztn
Ne gibi fark olucak

Kasım ayından beri kullanıyorum, boyut bir süre sonra yetersiz gelmeye başladı ve batarya özellikle yaz sıcağında yıldırıyor. Bütçemi düzene soktuğumda direkt olarak güncel 6.1” ekranlı modele geçiş yapacağım.
Zaten 2 3 ay sonra değiştiririm diye düşünüyorum boyutu hangi telefon denk ve başka eksileri nedir

Pazartesi almayı düşünüyorum

Ne gibi fark olucak

Zaten 2 3 ay sonra değiştiririm diye düşünüyorum boyutu hangi telefon denk ve başka eksileri nedir
Genel olarak ufak bir telefon ve pili ufak. Haricinde güncel bir iPhone modeli.

Bende aynı şekil arada kaldım.

Alınır. Küçük boyutlu ama 8 plus kadar ekranı var. pili ise geceye kadar değil akşama kadar idare etsin diyorsan senin için harika cihaz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,978
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri