İphone 12 mini denildiği gibi batarya sorunu var mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Öncelikle iph 11 kullanıyorum ama geçiş yapacağım mini modele şunu merak ediyorum bataryasında bir problem var mı çünkü bir yerde okudum 8 ayda telefonun pil sağlığı 67 inmiş ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama içime kurt düştü ve bu geçişte sıkıntı yaratır mı ve ben pubg ve call of duty mobile oynuyorum bunlarda sıkıntı yaşar mıyım bataryadan dolayı ve eğer bu problem yaşanıyorsa pil sağlığını nasıl koruyabilirim.

Ekran çok küçük gelir 11den sonra bence geçme.

Bataryaya ne kadar kötü davranılabilirse o kadar kötü davrandım, 1 senenin sonunda 89’da şu an.

Batarya sorunu derken kronik sorun gibi bir şeyi yok Ama bataryası 11'e göre daha az gider.
11'i neden değiştiriyorsun hocam ?
Sana 12 mini al demiştim.

Batarya sorunu derken kronik sorun gibi bir şeyi yok Ama bataryası 11'e göre daha az gider.
Hocam çok haklıydınız ama ben kullanırım diye almıştım ama maalesef 12 mini ye geçiş yapacağım.

Hocam çok haklıydınız ama ben kullanırım diye almıştım ama maalesef 12 mini ye geçiş yapacağım.
Olan oldu hakkınızda hayırlısı.
11'den 12 Miniye düşünmeden geçebilirsiniz, Se 2020 deneyimi sayesinde.

Isınma var mı hocam pubg ve call of duty mobile oynasam yani böyle el yakacak kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkıntı üstüne 5500TL ekleyeceğim ama olan oldu artık yapacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun konusunda üzer mi diyeyim kısacası.

Isınma var mı hocam PUBG ve call of duty mobile oynasam yani böyle el yakacak kadar.
Ben 12 kullanıyorum. Oyun oynayan biri değilim. oynadığımda telefonu yormayan oyunlar oynuyorum ama bir kaç ay önce arkadaşla oynamak için pubg indirdim herhangi bir el yakacak cinsten ısınma olmadı. Hatta ısısı gayet iyiydi diyebilirim.

bende 12 mini var mükemmel telefon bir sorunu yok ama oyun oynamıyorum pubg performansını bilemem sormak istediğin soru olursa sorabilirsin

iphone 12 de ısınma sorunu varmı ve 1 günü çıkartıyormu şarjı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,987
Üyeler
192,579
Son üye
demque