Neler Yeni

İphone 12 Mini / İphone 11

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Elgin
Arkadaşlar merhabalar İphone 12 Mini veya İphone 11 almayı düşünüyorum.İphone 12 Miniye baktığımda çoğu yöne daha iyi fakat 5.4 inçlik bir erkana ve daha düşük bir pil ömrüne sahip.Ben telefonu aldığı zaman 4 5 yıl götürmesini istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım.Hangisini almam daha mantıklı olur ?

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
Arkadaşlar merhabalar İphone 12 Mini veya İphone 11 almayı düşünüyorum.İphone 12 Miniye baktığımda çoğu yöne daha iyi fakat 5.4 inçlik bir erkana ve daha düşük bir pil ömrüne sahip.Ben telefonu aldığı zaman 4 5 yıl götürmesini istiyorum ve bu iki telefon arasında kaldım.Hangisini almam daha mantıklı olur ?
İphone 12 Mini al geç derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Hocam hangi telefon olursa olsun bataryasını o süre içerisinde en az 1 defa değiştirirsin. iPhone 12mini ekran paneli kalitesi konusunda gerçekten fark atıyor (
). Kamerası da çok daha iyi. İşlemci kısmında yanlış hatıerlamıyorsam kağıt üstünde %30'luk bir fark vardı. Doğru batarya kapasitesi düşük ama gerek işletim sistemi gerek ise A14 işlemcinin verimliliği sayesinde Android cihazlardan çok daha az güc tüketimi istiyor. Tabi ki sizin kullanımıza kalmış eğer BT gibi özellikleri işiniz bittiğinde denetim merkezi değil de ayarlardan kapatırsanız günü çıkartacağına inanıyorum. İki cihaz da sizi üzmez fakat ben olsam kesinlikle 12 mini modelini tercih ederdim

şahin doğan

80+ Platinum
12 mini

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Hocam hangi telefon olursa olsun bataryasını o süre içerisinde en az 1 defa değiştirirsin. iPhone 12mini ekran paneli kalitesi konusunda gerçekten fark atıyor (
). Kamerası da çok daha iyi. İşlemci kısmında yanlış hatıerlamıyorsam kağıt üstünde %30'luk bir fark vardı. Doğru batarya kapasitesi düşük ama gerek işletim sistemi gerek ise A14 işlemcinin verimliliği sayesinde Android cihazlardan çok daha az güc tüketimi istiyor. Tabi ki sizin kullanımıza kalmış eğer BT gibi özellikleri işiniz bittiğinde denetim merkezi değil de ayarlardan kapatırsanız günü çıkartacağına inanıyorum. İki cihaz da sizi üzmez fakat ben olsam kesinlikle 12 mini modelini tercih ederdim
hocam linkteki siyahların ne kadar daha kaliteli olduğuna bakınız ama ya

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
FHD+ çözünürlüklü OLED ekran, işlemci farkı ve 5G desteği gibi özellikleri varken net 12 mini almalısın.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
12 mini bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Elgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki arkadaşlar 12 mini beni kaç sene götürür 11 kaç sene götürür ?

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Kardesim iPhone 12 mini demeyen telefidnan anlamıyordur sende karşılaştırmissindir telefonu batarya konusunda her şeyi daha iyi on numara şık da telefon al çok rahat götürür sadece biraz daha hızlı batarya degiştirirsin 2 2.5 yıl gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Elgin
Peki arkadaşlar İphone 12 Mini evet baya iyi güzel fakat ben bu telefonu mesela 4 sene kullanıcam ve sonra satacağım,satma kısmında İphone 11 daha kolay satılır diye düşünüyorum.Ayrıca İphone 12 Mini'nin şuan üretimi durdu,bu konuda düşünceniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,087
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom