Neler Yeni

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

mando9098

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur Öden
hocam hayırlı olsun. bende sizin kafadayım işlerimi bilgisayarımdan yaparım. kücük telefon seviyorum 12 mini almayı planlıyorum. hangi site üzerinden aldınız ve hala memnun musunuz acaba?

ertanerdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ertan Erdem
hocam hayırlı olsun. bende sizin kafadayım işlerimi bilgisayarımdan yaparım. kücük telefon seviyorum 12 mini almayı planlıyorum. hangi site üzerinden aldınız ve hala memnun musunuz acaba?
hbbilişimden aldım herhangi bir sorunu olmadı sadece batarya değişmiş geldi oda appleda değişmiş görünüor 3utoolsdan baktığımda batarya sıfır şarj döngüsü ile geldi ve üretici appleın pillerini üreten sunwoda electronicsti yani telefon tamamen orjinal geldi kasa v.s tertemiz geldi fakat size tavsiyem a yerine b kalite alın a da tek bir çizik bile istemedikleri için çok ufak çiziklerde bile ekran,kasa değişik gelebiliyor ama b de bunlar gözardı edilebiliyor

ertanerdm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ertan Erdem
hocam aldınız mı acaba ? aldıysanız nasıl geldi ? 3.5 ay kullandım pil 99 a düştü daha bataryada bana yetiyor gayet

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
https://www.hepsiburada.com/yenilen...ili-b-grade-p-HBCV000037LC0Y?magaza=hbbilisim 3 arkadaşım hbbilişimde telefon aldı şuana kadar (2 ip12 1 ip11) 11 in ekran ve batarya orjinal serviste değişmişti ayrıca 12 lerinde bataryası servisde değişmişti yani sıkıntısız gelmişlerdi alınır mı ? takoz gibi cihaz önermeyin lütfen ayrıca taksitle alacağım sıfır cihaz alamam
Ben 3 yıldır yenilenmiş cihaz kullanıyorum memnunum ama bu sene alanlarda sıkıntı görüyorum yan sanayi parçalar yalancı firmalar ve sıfırına yakın fiyatlar bence artık alınmaz

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç