- Konu Sahibi Konu Sahibi
yan sanayi olduğu oled olmasından anlaşılır panelin kamera da ne kadar anlaşılır bilmem ama zaten değişeni çoksa iade veya değişime yollarım direkÖncelikle şimdiden hayırlı olsun hocam. O olayı çok rahat şekilde ayarlıyorlar. Zaten mantık olarak eğerki orjinal parçalarla değişselerdi telefon çok pahalı olurdu benim ip7 plus ım vardı yan sanayi ekran 400tl başka cihazdan çıkma orj. ekran 1200-1300TL di. Orjinal parçalarla değişseler para kazanamaz hatta kendi ceplerinden para verir adamlar. Batarya değişmişse iadeye gerek yok, ekran ise kaliteli yan sanayi parçayla değişmişse iade durumu size kalmış, kaliteli olanlar orjinalden farksız diye satılıyor ama ne kadar uzun ömürlü olacağını bilemeyiz. Benim eski iPhone 7 plus 'ım da ekran yan sanayiydi (ama kalitesiz), oyun oynanmıyordu telefonda, ekranın köşelerinde renkler solmaya vs. başlamıştı, sonrasında orjinal ekranla değiştim. Yan sanayi ekranı 4-5 ay kullandım, fakat kullanıdığım süre boyunca telefonu açasım gelmedi, klavyeden yazı bile yazamıyordum. (Dokunduğum yeri saptırıyor vs.)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam birde ben taksitle aldım iade ettiğimde taksit ne olacak?