Neler Yeni

iPhone 12 mini mi iPhone 11 mi?

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Evet dostlar 2021'in ortasını geçtik. Telefonla ilgili açtığım konu sayısı her geçen zaman artıyor. Maalesef yapabilecek bir şey yok, ülkemizde fiyatlar çok yüksek olduğu için ne kadar araştırma yapsak az kalıyor. iPhone 12 mini mi iPhone 11 mi alınmalı sizce? Beklentilerimi zaten konularıma sürekli gelen birkaç kişi biliyor ancak yine de yazayım. Güzel kamera ve video performansı, günü çıkartan bir batarya. Ekran boyutu olarak takıntım yok zaten 5.1 inç çerçevesiz olduğu için yeterli olur diye düşünüyorum.

Aradaki fiyat farkını verip 12 mini mi almak mantıklı sizce?
bütçemiz 2.500-3500 civarından buralara geldi, artık bu ikisinden birini almak istiyorum :)

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
Bu kadar pahalı bir telefon almana gerek yok gidip huwaie p20 lite alsan bile yeter.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Mini daha iyi ama ekran ve batarya üzer.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 Mini hocam, ekran takıntın da yok. İPhone 11'in 12 Mini'ye göre tek üstünlüğü ekran boyutu.
Evet diğer anlamda her şeyde 12 mini üstünmüş. Aradaki fiyat farkında değer diye düşünüyorum.
12 mini tabii ki.
12 mini ile ilgili bilginiz var mı peki batarya vs.
Bu kadar pahalı bir telefon almana gerek yok gidip huwaie p20 lite alsan bile yeter.
Güzel tavsiyen için teşekkür ederim dostum. Yazdığın şeyi art niyet olmadan yazdığını biliyorum ancak gerek olup olmadığını nasıl anladın onu anlayamadım. Ek olarak bir daha asla huawei bir telefona bir kuruş dahi vermem.
Mini daha iyi ama ekran ve batarya üzer.
Batarya günü çıkarmıyor mu hocam?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Evet diğer anlamda her şeyde 12 mini üstünmüş. Aradaki fiyat farkında değer diye düşünüyorum.

Güzel tavsiyen için teşekkür ederim dostum. Yazdığın şeyi art niyet olmadan yazdığını biliyorum ancak gerek olup olmadığını nasıl anladın onu anlayamadım. Ek olarak bir daha asla huawei bir telefona bir kuruş dahi vermem.

Abimde var, bir günü rahatlıkla çıkartıyor. Kamerasını konuşmaya gerek yok ekranı da.

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq

Ben 15 yaşındayım tuşlu bir telefon kullanıyorum genellikle bu tür pahalı ürünlere para vermeyi tercih etmiyorum sanada önerim cebinde dursun - Alo! + BAY BAY! Mantığında kullanmanı öneririm neyse konuya gelirse iphone 12 mini almanı öneririm dediğim gibi çok para harcanması gereken bir şey değil bu.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ben 15 yaşındayım tuşlu bir telefon kullanıyorum genellikle bu tür pahalı ürünlere para vermeyi tercih etmiyorum sanada önerim cebinde dursun - Alo! + BAY BAY! Mantığında kullanmanı öneririm neyse konuya gelirse iphone 12 mini almanı öneririm dediğim gibi çok para harcanması gereken bir şey değil bu.
Kişisel tercih. Kimisi tuşlu kullanır, bilgisayarı iyidir. Kimisi pahalı telefon kullanır, bilgisayarı kötüdür, ps vardır. :d

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Senin için para harcanması gereken şeyler farklı olabilir. Bende normalde telefon konusunda senin gibi düşünen biriydim ancak gerek iş gerek teknoloji olunca konu bir süre sonra mecburen bu paraları vermek zorunda kalıyoruz. Çok sık telefon değiştirmediğim için tahminimce bu cihazı uzun süreler kullanırım. + Olarak tuşlu telefonla sadece alo bay bay diyerek bu çağda maalesef iş yürütülmüyor kardeşim.
3000 den nasıl 8000 e geldiniz şaşıyorum.
1-2 yıl içinde değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu yüzden bütçeyi arttırmayı tercih ettim.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
hidalgo
Evet herkes sormaya devam edecek gibi bunu :) O fiyatlardaki telefonları bir iki yıl içinde değiştirmem gerekebilir diye düşündüm ve bütçem olduğu için daha uzun vadeye yatırım yapmaya karar verdim.

Top Bottom