Neler Yeni

İphone 12 ön kamera bulanık gibi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ata Gülen
telefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?

Mirzalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alp Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Araba, Teknoloji cihazları
Teknik bir sorun olabilir servise başvurun yazılımsal olsa bulanıklaşmaz sanırım hocam

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
hocam foto koyarmısınız

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Şaka maka gerçekten kötüyse Aldığınız yere vs. götürebilirsiniz. Yada aynı modelden başka bir telefonla karşılaştırabilirsiniz.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
telefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?
kuzenim 12 aldığında herkesin yaptığı gibi kamerasını açtım :D onda da farketmistim 7 plus kullanıyorum benimki daha net falan demiştim inkar etmişti yazılımsal olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ata Gülen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şaka maka gerçekten kötüyse Aldığınız yere vs. götürebilirsiniz. Yada aynı modelden başka bir telefonla karşılaştırabilirsiniz.
çok fazla bulanık çekiyor karanlıkta yüzümdeki detaylar da belli olmuyor sanki efekt kullanıpmamış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuzenim 12 aldığında herkesin yaptığı gibi kamerasını açtım :D onda da farketmistim 7 plus kullanıyorum benimki daha net falan demiştim inkar etmişti yazılımsal olabilir
halla halla belki yazılımdan dolayıdır

Ekran koruyucu taktırdınız mı?
evet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmedi

hocam foto koyarmısınız
şu an müsait degilim fakat dedigim gibi

Teknik bir sorun olabilir servise başvurun yazılımsal olsa bulanıklaşmaz sanırım hocam
düzelmezse mail yoluyla yazacagım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
çok fazla bulanık çekiyor karanlıkta yüzümdeki detaylar da belli olmuyor sanki efekt kullanıpmamış gibi

halla halla belki yazılımdan dolayıdır

evet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmedi

şu an müsait degilim fakat dedigim gibi
peki hocam garantiye verin derim o zaman

Nesilberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İlberk İlkbaşoğlu
Bazen en ufak parmak izi iyi silinmemiş cam bile bu sonucu verebiliyor. Arkadaşımda da olmuştu aynı şey bi nebze işini daha kaliteli yerde değişim yaptırdıktan sonra normale dönmüştü. Yazılımsal bir problemde olabilir tabi karar sizin

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Dostum selamlar , ben eski Apple Yetkili Teknik Servis çalışanıyım. Telefonu iTunes'de kurtarma moduna alıp tamamen yeni bir yazılım atmanı tavsiye ediyorum. Eğerki sorunun düzelmezse teknik servise başvurarak DOA RAPORU almanı öneririm. Çünkü telefonun 2 günlük. Bu normal bir şey değil. Parça değişimi yapalım sorun düzelir gibi şeylerle gelirlerse sana sen asla kabul etme. Serviste yenisi ile değiştirirlerse(SWAP) , bu ürünüdü kabul etme. Sadece DOA raporu alıp , Apple Müşteri Hizmetlerini arayarak kapalı kutu değişim iste.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ata Gülen
Dostum selamlar , ben eski Apple Yetkili Teknik Servis çalışanıyım. Telefonu iTunes'de kurtarma moduna alıp tamamen yeni bir yazılım atmanı tavsiye ediyorum. Eğerki sorunun düzelmezse teknik servise başvurarak DOA RAPORU almanı öneririm. Çünkü telefonun 2 günlük. Bu normal bir şey değil. Parça değişimi yapalım sorun düzelir gibi şeylerle gelirlerse sana sen asla kabul etme. Serviste yenisi ile değiştirirlerse(SWAP) , bu ürünüdü kabul etme. Sadece DOA raporu alıp , Apple Müşteri Hizmetlerini arayarak kapalı kutu değişim iste.
bir yazılım güncellemesini yapmamışım ondam dolayı olabilir mi

bir yazılım güncellemesini yapmamışım ondam dolayı olabilir mi
şu anda onu yapıyorum

Top Bottom