Kameraya tükür Tişörtünle sil bak düzeliyor mu ? ben hep böyle yapıyprumtelefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?
kuzenim 12 aldığında herkesin yaptığı gibi kamerasını açtım onda da farketmistim 7 plus kullanıyorum benimki daha net falan demiştim inkar etmişti yazılımsal olabilirtelefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?
çok fazla bulanık çekiyor karanlıkta yüzümdeki detaylar da belli olmuyor sanki efekt kullanıpmamış gibiŞaka maka gerçekten kötüyse Aldığınız yere vs. götürebilirsiniz. Yada aynı modelden başka bir telefonla karşılaştırabilirsiniz.
halla halla belki yazılımdan dolayıdırkuzenim 12 aldığında herkesin yaptığı gibi kamerasını açtım onda da farketmistim 7 plus kullanıyorum benimki daha net falan demiştim inkar etmişti yazılımsal olabilir
evet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmediEkran koruyucu taktırdınız mı?
şu an müsait degilim fakat dedigim gibihocam foto koyarmısınız
düzelmezse mail yoluyla yazacagımTeknik bir sorun olabilir servise başvurun yazılımsal olsa bulanıklaşmaz sanırım hocam
peki hocam garantiye verin derim o zamançok fazla bulanık çekiyor karanlıkta yüzümdeki detaylar da belli olmuyor sanki efekt kullanıpmamış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
halla halla belki yazılımdan dolayıdır
evet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmedi
şu an müsait degilim fakat dedigim gibi
yok hep denedim onuKameraya tükür Tişörtünle sil bak düzeliyor mu ? ben hep böyle yapıyprum
Bazen en ufak parmak izi iyi silinmemiş cam bile bu sonucu verebiliyor. Arkadaşımda da olmuştu aynı şey bi nebze işini daha kaliteli yerde değişim yaptırdıktan sonra normale dönmüştü. Yazılımsal bir problemde olabilir tabi karar sizinevet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmedi
bir yazılım güncellemesini yapmamışım ondam dolayı olabilir miDostum selamlar , ben eski Apple Yetkili Teknik Servis çalışanıyım. Telefonu iTunes'de kurtarma moduna alıp tamamen yeni bir yazılım atmanı tavsiye ediyorum. Eğerki sorunun düzelmezse teknik servise başvurarak DOA RAPORU almanı öneririm. Çünkü telefonun 2 günlük. Bu normal bir şey değil. Parça değişimi yapalım sorun düzelir gibi şeylerle gelirlerse sana sen asla kabul etme. Serviste yenisi ile değiştirirlerse(SWAP) , bu ürünüdü kabul etme. Sadece DOA raporu alıp , Apple Müşteri Hizmetlerini arayarak kapalı kutu değişim iste.
şu anda onu yapıyorumbir yazılım güncellemesini yapmamışım ondam dolayı olabilir mi