Samsung'un telefonunu kafama silah dayasalar almam. Exynos gibi çöp işlemci kullanan telefona 1 kuruş bile verilmez.Şu telefona para vereceğime gider Samsung Galaxy S20 alırım,
Kalan parayla da hayatımı yaşarım.
snapdragon versiyonu var yurtdışında.Samsung'un telefonunu kafama silah dayasalar almam. Exynos gibi çöp işlemci kullanan telefona 1 kuruş bile verilmez.
(Zaman işaretli)
Açıkçası benim aram Exynos işlemcilerle iyi.Samsung'un telefonunu kafama silah dayasalar almam. Exynos gibi çöp işlemci kullanan telefona 1 kuruş bile verilmez.
Arayüzde bile farkediyor. Oyunlar da var ama çoğu yüksek de oynatmaz 120fps AMA en azında 700 dolar üstü teledonlarda 90hz olmalı.900 üstüne de 120hz şart bence. Neyse one plus 8 gibisi yok hem pahalı da değil. (sd 865 premium tellere göre.)telefonlar neden 60 hz üstü olsun ki?
çoğu video bazı filmler ve dizlier 60fps çekiliyor üstüne gerek yok
telefonda oyun oynamadığım için bana çok gerekli değil meselaArayüzde bile farkediyor. Oyunlar da var ama çoğu yüksek de oynatmaz 120fps AMA en azında 700 dolar üstü teledonlarda 90hz olmalı.900 üstüne de 120hz şart bence. Neyse one plus 8 gibisi yok hem pahalı da değil. (sd 865 premium tellere göre.)
8 pro tr de yok (gerçi olsa 12k olur.) Çok üzülüyorum one plus tellerinin çoğunun trye gelmemesine.Arayüzde bile farkediyor. Oyunlar da var ama çoğu yüksek de oynatmaz 120fps AMA en azında 700 dolar üstü teledonlarda 90hz olmalı.900 üstüne de 120hz şart bence. Neyse one plus 8 gibisi yok hem pahalı da değil. (sd 865 premium tellere göre.)