ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
yani eskidi artık güncellemesi bitecek yakında bu para verilmez diye düşünüyorumBeyler 21k ya herşeyi orjinal tertemiz pil apple da orjinal şekilde değişmiş belge gösterdi.
128gb sorunsuz bir telefon.
Alınır mı sizce samsung ekosisteme sahip değilim
13 al geç bu bütçelereBeyler 21k ya herşeyi orjinal tertemiz pil apple da orjinal şekilde değişmiş belge gösterdi.
128gb sorunsuz bir telefon.
Alınır mı sizce samsung ekosisteme sahip değilim
Neden hocam. 13 hiç hoşuma gitmiyor13 al geç bu bütçelere
Hocam 1 yıl kulanacağım şuan elimde tel kalmadığı için. İlerde 14 pro 13 pro düşünüyorumyani eskidi artık güncellemesi bitecek yakında bu para verilmez diye düşünüyorum
Hocam 13 de 5 yıl önce tanıtıldı bir arkadaş 13 al diyorAlınmaz. Altı yıl önce tanıtıldı. Çok eskidi. Pili değişse de bir günü çıkartmaz.
Hocam 1 yıl kulanacağım şuan elimde tel kalmadığı için. İlerde 14 pro 13 pro düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 13 de 5 yıl önce tanıtıldı bir arkadaş 13 al diyor
11 pro al bunun yerine ios 26 yüklü olsun günde 41 kere şarja takarsınHocam 1 yıl kulanacağım şuan elimde tel kalmadığı için. İlerde 14 pro 13 pro düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 13 de 5 yıl önce tanıtıldı bir arkadaş 13 al diyor
Hocam ztn iphone 11 pro Max kulanıyordum aşırı memnun dum yüksekten düştü paramparça oldu. 12 pro da kuzenim var sorun görmedim hiç11 pro al bunun yerine ios 26 yüklü olsun günde 41 kere şarja takarsın
Hocam pil apple tarafındsn servis ile değişmiş onun dışında herhangi bir sorun yok12 serisinin ve 15 serisinin pilleri rezalet. Bu sebeple almanı önermem