İphone 12 pro yenilenmiş

yunusaman

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum fakat etraftan aldığım öneriye göre 2. el de garantisiz alınmaz diyorlar. 11 pro düşünüyordum ama garantili şekilde aradığım zaman linkte bıraktığım telefona yakın fiyat olacak neredeyse. Yenilenmiş telefon alınır mı?

Selamlar. Artık telefonumu değiştirmek istiyorum fakat etraftan aldığım öneriye göre 2. el de garantisiz alınmaz diyorlar. 11 pro düşünüyordum ama garantili şekilde aradığım zaman linkte bıraktığım telefona yakın fiyat olacak neredeyse. Yenilenmiş telefon alınır mı?

Cihazda çizikler varmış. Kozmetiğe çok takılmıyorsan alınabilir.

forumda ilanlarda kendi telefonum var bakmak istersen iphone 13 aynı fiyat, Ama ankara içi yardımcı olabilirim sadece

forumda ilanlarda kendi telefonum var bakmak istersen iphone 13 aynı fiyat, Ama ankara içi yardımcı olabilirim sadece
Pro düşünüyorum hocam. Düz almayacağım

Bir kısımda çizikler var yazıyor. Diğer kısımda çizik bulunmaz diyor. Bunu gidip şubede konuşacağım.
İkinci elden belki daha ucuz veya temiz ürünler bulabilirsin. Ben yenilenmiş cihaz almazdim.

Yeni model iphone'lar için yenilenmiş cihazlar mantıklı değil.
Bu fiyata 13 almak çok daha mantıklı.
Daha iyi kamera, performans, uzun ömürlülük, ekran, batarya.

bende pro modeli düşünüyordum fakat arkadaşın dediği gibi 13 daha mantıklıydı 13 aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri