Sonra hisseyle fotoğraf çeker, insanları ararız.bu fiyata apple almak yerine global bir şirketten hisse al.... ytd
güzel gibi
Sonra hisseyle fotoğraf çeker, insanları ararız.bu fiyata apple almak yerine global bir şirketten hisse al.... ytd
güzel gibi
Mis gibi iPhone 13 varken aynı paraya stabiliteden yoksun Exynos işlemcili Android cihaz alanlara selam olsun.aynı paraya s24 almak varken arkasında ısırılmış elma var diye ağzının suyu aka aka bu telefonu alacak arkadaşlara selam olsun
Büyük oyunu çözmüşsün.Boşuna almayın kredi kartı kisitlamalarindan dolayı ve faiz artislarından dolayı insanlar alımları kıstilar. Bu sebeple satışlar azaldigi için nakite çevirmeye çalışıyor tüm kurumlar. Yani daha da düşecek yakinda
HerhaldeBüyük oyunu çözmüşsün.
Boşuna almayın kredi kartı kisitlamalarindan dolayı ve faiz artislarından dolayı insanlar alımları kıstilar. Bu sebeple satışlar azaldigi için nakite çevirmeye çalışıyor tüm kurumlar. Yani daha da düşecek yakinda
iphone 14 sahibiyim yurtdışından kayıt ettirdim de abartma, güncellemeyin telefon yavaşlıyor olayı iphone da yok mu ? veya ilk güncellemlerde telefon çokça ısınıyor ancak 3-4 ay sonra toparladı. İphone 13, S24 e rakip olabilecek kapasitede bir cihaz değil 24 ün rakibi net iphone 15 dir. Eskiden samsung çok az güncelleme desteği verdiği için ve globaldeki fiyat ile aynı olduğu için iphone 3-4 sene öncesine kadar çok mantıklıydı ama şu an tr garantili almak akıl sağlığı sorgulatır.Mis gibi iPhone 13 varken aynı paraya stabiliteden yoksun Exynos işlemcili Android cihaz alanlara selam olsun.
sonunda apple gömmeyen samsung kullanıcısı gördüm ağzına sağlık hocamSamsung kullanıcısı olarak iki tarafında haklı olduğu noktalar var. Açıkçası yurtdışı 23ultra alıp bu fiyatlardan daha uyguna kullanırdım.
Öte yandan daha ucuz olsun diyip S24 gerçekten alınabilir. İlerde satışı, yazılım güncellemesi ve değer kaybını düşünürsek bu kezde apple alınır. Tercihler diyelim. Ama kampanya güzel. Renk güzel ve bence ihtiyaç varsa alınır.
Abi uygulama desteği yok yükleyemiyorum diyenlere de selam olsun .Mis gibi iPhone 13 varken aynı paraya stabiliteden yoksun Exynos işlemcili Android cihaz alanlara selam olsun.
Android'in giriş seviyesini kullanıp top seviye Android'in cihazları düşük görmek saçmalık .Exynos işlemcili Android cihaz
Android, Apple fark etmeksizin üreticilerin çoğu işlemci frekanslarını kısıyor. Sebebi genelde eskiyen cihazların aşırı ısınma ve pil sorunları. Garip bir şekilde bir tek Apple bu konuda manşet oldu.Abi uygulama desteği yok yükleyemiyorum diyenlere de selam olsun .
Android'in giriş seviyesini kullanıp top seviye Android'in cihazları düşük görmek saçmalık .
Abi android desteği vermiyor gibisinden söyleyeceksen Android uygulamaları uzun süre eskide sürümde olsa o cihaza yüklenebiliyor . Apk kurma gibi özgürlükler castom rom gibi devasa avantajları var android cihazların .Vede bir cihazın ömrü 4-5 sene apple android'den farklı olarak 10 sene gitmiyor yanı . Geçmişte işlemci frekanslarını kısan yine Apple'dı .