Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İPHONE 13 128GB 29799₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Ona gelinceye kadar indirim biter lakin satıcıyı tanımış oluruz, takibe alırız. Bir daha ilana koyarsa güveniriz bu sefer.
Aynen öyle bak mesela s24 ultrayıda piyasadan 11k ucuza satıyo ya yurt dısı getirmis gecen öyle birseyle karşılaştım s22 almayı düşünüyodum piyasası 18k falan bi baktım 12k adam açıklamaya türkiye garantili falan yazmıs bakıyorum cihaz yurt dışı buda öyle çıkabilir eğer gerçekse ihtimali var

burak9956

80+ Bronze
Bugun sıfır 30k ya server kayıtlı s23 ultra aldım, aklına yatan olursa düşünmeden s23u alsın bu fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
3 gün önce nişanlıma iphone 13 aldım 33k ya 0 kapalı kutu. siz 30 k ya nasıl 12 aldınız hocam
12 teknosada falan 30k hocam siz asıl 33k ya 13 nasıl aldınız ben 6 ay önce 36k ya aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugun sıfır 30k ya server kayıtlı s23 ultra aldım, aklına yatan olursa düşünmeden s23u alsın bu fiyata
Ben iphone 13 ü değişmeyi düşünüyorum androidden samsungla daha hoş ve akıcı bir ekran deneyimi var çünkü arkadasımda s22 var valla hayran kaldım telefona ağzım açık baktım benimki yanında tost makinesi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Dostum site sahte bence

bi şey var bu işte sanki
Muhtemelen satıcı hesabı çalıntı hocam diğer ürünler genelde telefon kılıfı bu aralar artmaya başladı.
10 puan olması bir şey değiştirmiyor n11de bot basmak zor değil
1000021182-jpg.731176

Yenilenmiş cihaz olabilirmi

Satıcıya dikkat...
Sitenin linkine baksanıza sahte site bence o baştaki m.n11 ne demek normal sitesinde ne böyle bir telefon var ne de linklerin başında m.n11 diye bir ibare var, direkt n11 diye başlıyor gerçek site linkleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Dostum site sahte bence
Site sahte değil çünkü apple da biliyosun safaride bağlantı güvenliyse yeşil gösteriyo linki ve öyle gözüküyor site gerçek ama yinede kontrol edilmesi gerekiyo yüklü miktar alışveriş yapıcagın sitelerde

Dostum site sahte bence

Sitenin linkine baksanıza sahte site bence o baştaki m.n11 ne demek normal sitesinde ne böyle bir telefon var ne de linklerin başında m.n11 diye bir ibare var, direkt n11 diye başlıyor gerçek site linkleri
🤨🤨🤨🤨

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Site sahte değil çünkü apple da biliyosun safaride bağlantı güvenliyse yeşil gösteriyo linki ve öyle gözüküyor site gerçek ama yinede kontrol edilmesi gerekiyo yüklü miktar alışveriş yapıcagın sitelerde
N11'e giriyorum Iphone 13 aratıyorum neden bu cihaz çıkmıyor aramada? Dostum siteye sahte linki bilerek mi koydun yoksa?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
N11'e giriyorum Iphone 13 aratıyorum neden bu cihaz çıkmıyor aramada? Dostum siteye sahte linki bilerek mi koydun yoksa?
Kanka link gerçek sen galiba halüsilasyon görüyosun al n11 in gerçek linki kankam

Arayüz linki kankam sen sallamaya devam et

Aynen bilerek koydum sonra bide epeyidr hackledim orayada ekledim kanka sonrasında bide linkleride crackledim siteleride kırdım kanka oldumu :D

Top Bottom