IPhone 13 4gb ram yeterlimi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
35000
Yıllardır Android kullanan biriyim ve iPhone 13 almak istiyorum Max bütçe 35k ve 2.el almak istemiyorum ama ben bir telefon alırsam 4 5 sene kasmadan kullanmak istiyorum iPhone 13 te 4gb ram beni tereddüte düşürüyor şimdi sıkıntı olmaz ama 2 3 sene sora kasma olurmu pek oyun oynamam Instagram Twitter sahibinden kullanıyorum uzun ömür için iPhone 13 mü s25fe mi kasmadan donmadan 4 5 sene kullanmak istiyorum başka model almaya niyetim yok

Yıllardır Android kullanan biriyim ve iPhone 13 almak istiyorum Max bütçe 35k ve 2.el almak istemiyorum ama ben bir telefon alırsam 4 5 sene kasmadan kullanmak istiyorum iPhone 13 te 4gb ram beni tereddüte düşürüyor şimdi sıkıntı olmaz ama 2 3 sene sora kasma olurmu pek oyun oynamam Instagram Twitter sahibinden kullanıyorum uzun ömür için iPhone 13 mü s25fe mi kasmadan donmadan 4 5 sene kullanmak istiyorum başka model almaya niyetim yok
Tek cümle. Bu paraya s24fe al.

iPhone alacaksanız 38K ya çıkıp indirimli iPhone 16E kovalamanız lazım 13 şuan alan birine 4-5 sene asla kasmadan gitmez şuan bile yavaşlamaya başladı.

ramden ötürü artık alınmaz.
16e bakılabilir.

Bana kalırsa 2026 yılında 2021 bir cihaz mantıklı değil o fiyata daha iyi android cihazlar var onlar daha mantıklı olur ya da bütçeyi 20 bin daha arttırıp iphone 15 veya 16e alınabilir

Bana kalırsa 2026 yılında 2021 bir cihaz mantıklı değil o fiyata daha iyi android cihazlar var onlar daha mantıklı olur ya da bütçeyi 20 bin daha arttırıp iphone 15 veya 16e alınabilir
Hocam Max bütçe 35 yani oralara çıkamam ve iPhone 13 işlemcisi halen çok iyi ama 4 ram ile kasmadan donmadan sadece en kararlı güncellemeleri yaparak Instagram YouTube sahibinden falan kullanırım bu parala s25fe var ve onda exynos var o yüzden onunda almak istemiyorum iPhone 13 çok sıkıntı yaşatırmı bana

Iphone 13 kullanıyorum gayet rahat ve hızlı oyun olarak sadece clash royale oynuyorum :D pil beni 1 gün götürüyor

Geri