satışı yasak, alışveriş kredisi ile 3 taksit alabilirsin o da 4-5k faiz koyar.Asla bulamaz mıyız nadir denk getirilemez mi yani?
Mağarada mı yaşıyon kardeşim sen telefona taksit ne zaman kalktı taa bide kredi nedir diye soruyosunbu alışveriş kredisi olayı nedir acaba bilmediğimden soruyorum 3 taksit gösteriyor ama
Sanane birader bilmediğim şeyi danışmakta mı suç oldu öğrenciyim bilmiyorum ne yapayım? forumlarda twitter gibi takılmayın bilmediğim şeyi sormayacaksam neden var burasıMağarada mı yaşıyon kardeşim sen telefona taksit ne zaman kalktı taa bide kredi nedir diye soruyosun
Arkadaşın yazmış olduguna katılıyorum..Mağarada mı yaşıyon kardeşim sen telefona taksit ne zaman kalktı taa bide kredi nedir diye soruyosun
Hala dalga geçtiğimi mi düşünüyorsunuz cidden, bastıra bastıra söylüyorum bir lise öğrencisiyim telefon işlerinden falan gram anladığım yok babamın peşin alacak parası yok bunun için varmı yokmu sormaya çalışıyorum umarım anlaşılır olmuştur ve troll yaptığımı düşünmüyorsunuzdur flyn bey.Arkadaşın yazmış olduguna katılıyorum..
trol yapmıyorsundur umarım,
boşa meşgul etme insanları kardeşim.