Merhaba ben aslında iPhone 13 sipariş ettim 2 gün önce ama herkes diyor ki telefona bu kadar para verilir mi. Ben 5 yıldır iPhone 5s kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Sizce iptal edip başka bir model mi almalıyım?
Para benim için önemli değil diyorsanız alın ama fiyat performans bir şey istiyorsanız iade edebilirsiniz size kalmışMerhaba ben aslında iPhone 13 sipariş ettim 2 gün önce ama herkes diyor ki telefona bu kadar para verilir mi. Ben 5 yıldır iPhone 5s kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Sizce iptal edip başka bir model mi almalıyım?
Samsung S21 Ultra.Merhaba ben aslında iPhone 13 sipariş ettim 2 gün önce ama herkes diyor ki telefona bu kadar para verilir mi. Ben 5 yıldır iPhone 5s kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Sizce iptal edip başka bir model mi almalıyım?
12 de 15 k, 1.300 fazla verip 13 almak daha mantıklı gibiİptal et 12 al. Bende 12 var. 13 ile birebir aynı.
11 alabilirsin ama ekranı lcd. 12’ye geçince oled ekran olduğu için çağ atlamış gibi hissediyorum. Androide oneplus 8 pro öneririm. S20fe veya z flip 3.
64 alacaksanız;12 de 15 k, 1.300 fazla verip 13 almak daha mantıklı gibi
Kimseyi takma bütçen varsa hayırlı olsun iptal etmene gerek yok bazıları yok 12 al falan demişler asla takma 12 64 GB fiyatına bakıyor akıllılar 12 128GB ile iphone 13 karşılaştırmak lazım aradaki farka kesinlikle değer. 12 128 15.700 - 13 128 16.300. Not piyasada ucuz satılan cihazların çoğu demo cihaz.Merhaba ben aslında iPhone 13 sipariş ettim 2 gün önce ama herkes diyor ki telefona bu kadar para verilir mi. Ben 5 yıldır iPhone 5s kullanıyorum ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Sizce iptal edip başka bir model mi almalıyım?