İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.
İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.
bütçeniz ?İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.
Bi bütçe yok hocam ama hadi sana 1000 diyim yani max normalda daha fazla var ama bi kulaklığa o kadar vermek istemiyombütçeniz ?
Airpods iyi güzelde öyle çok kulanan birisi değilim o kadar para vermek istemediğimden f/p arıyorum aslında belki buds2 olabilir ama bilmiyom daha uyguna aynı kalitede varsa oda olabilir. Sürekli kullanıcak olsam alırdımda evde bazen kullanırım arada birde dışarda o kadarbuds 2 alabilirsin ama bütçen fazlaysa direk airpods al derim iphone kullanıyormuşsun zaten