Neler Yeni

Öneri İphone 13 de kullanabileceğim bluetooth kulaklık önerisi olan var mı?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,238
İsim
Oğuz Oğuz
İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
bütçeniz ?

Aderal

80+ Bronze
buds 2 alabilirsin ama bütçen fazlaysa direk airpods al derim iphone kullanıyormuşsun zaten

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buds 2 alabilirsin ama bütçen fazlaysa direk airpods al derim iphone kullanıyormuşsun zaten
Airpods iyi güzelde öyle çok kulanan birisi değilim o kadar para vermek istemediğimden f/p arıyorum aslında belki buds2 olabilir ama bilmiyom daha uyguna aynı kalitede varsa oda olabilir. Sürekli kullanıcak olsam alırdımda evde bazen kullanırım arada birde dışarda o kadar

Top Bottom