Iphone yerine xioami öneririm hem batarya hem de sağlamlığından dolayı, kılıflı halinde yere düşürmüştü bi arkadaşım kasa kırılmıştı19 Nisan 2022 itibariyle 18bin TL civarında gezen iphone 13 fiyatına değer mi?
Iphone yerine xioami öneririm hem batarya hem de sağlamlığından dolayı, kılıflı halinde yere düşürmüştü bi arkadaşım kasa kırılmıştı19 Nisan 2022 itibariyle 18bin TL civarında gezen iphone 13 fiyatına değer mi?
bu bütçede iphone yerine xiaomi demenin porsche yerine murat 131 demekten farkı yok. xiaomi de olmayan yazılım ile birlikte pil performansı rezalet durumda her 10 kişiden 5 i batarya konusunda şikayetçi xiaomi den.Iphone yerine xioami öneririm hem batarya hem de sağlamlığından dolayı, kılıflı halinde yere düşürmüştü bi arkadaşım kasa kırılmıştı
Şu an almazsam yine zamlanacakIPhone 13 kullanan biri olarak şu anki fiyattan almazdım. Neredeyse yarı fiyatına S21 FE var, aradaki fiyat farkı bu kadarken bence değmez.
Samsungdan sıkıldımGarantili 2.el bakmalısın o kadar para verme bence. Çok para vermek istemiyorsan fp s21fe düşünebilirsin.
15bine 12 almak mı (64gb) 18bine 13 almak mı sizce? Beğenmediğiniz özellikleri var mı?ben 15e aldım bence hakediyor
18 e 13 almak baz model 128gb zaten15bine 12 almak mı (64gb) 18bine 13 almak mı sizce? Beğenmediğiniz özellikleri var mı?
ben alırken 12 64, 13-14k idi. 13 128 15k karar vermek pek zor olmadı. beğenmediğim bir özelliği yok cihaz olmuş. ama 12 de olmuş bir cihaz tabii. ve ben 13ün tekrar 15kyı görecegini dusunuyorum15bine 12 almak mı (64gb) 18bine 13 almak mı sizce? Beğenmediğiniz özellikleri var mı?
dolar düşmedikçe düşmez doların düşeceğini bilende yok.ben alırken 12 64, 13-14k idi. 13 128 15k karar vermek pek zor olmadı. beğenmediğim bir özelliği yok cihaz olmuş. ama 12 de olmuş bir cihaz tabii. ve ben 13ün tekrar 15kyı görecegini dusunuyorum
Düşmesi için bir sebep yok gibi amaben alırken 12 64, 13-14k idi. 13 128 15k karar vermek pek zor olmadı. beğenmediğim bir özelliği yok cihaz olmuş. ama 12 de olmuş bir cihaz tabii. ve ben 13ün tekrar 15kyı görecegini dusunuyorum
doğru diyor benim hevesim vardı cepte para da varken aldım. sen de al geç bence. hiçbir şey yaşadığın anlardan değerli değilDünyaya ikinciye gelmeyeceksin, al gitsin. Cihaz tartışmaya kapalı zaten. Her şey gönlünce olsun.