İphone 13 hala alınır mı

ert7grul

80+
Reaksiyon skoru
2
Yurtdışı iphone 13 almak istiyorum hala alınır mı sizce ?(yurtdışı almamın sebebi abimin almış olması ve hala bir sıkıntı yaşamış olmaması)

Yurtdışı iphone 13 almak istiyorum hala alınır mı sizce ?(yurtdışı almamın sebebi abimin almış olması ve hala bir sıkıntı yaşamış olmaması)
hocam yurtdışı alacaksan bu kadar düşük model alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nedenide şu genelde eski cihazlar sonradan sorun çıkartırsa daha çok uğraştırır

Alınmaz. Heleki yd hiç alınmaz. Abinde bunu geç anlamışki sanırım sana kitlemeye çalışıyor

Alınmaz. Heleki yd hiç alınmaz. Abinde bunu geç anlamışki sanırım sana kitlemeye çalışıyor
allah aşkına kaç defa yurtdışı cihaz kullandında laf atıyon hemen 15 binlik telefona 30 bin vermenin nedeni nedir 2 yıllık gözü boyayan garantimi ?

aktif olarak 16 pro kullanıyorum yd model daha öncede 15 pro kullandım bir sıkıntı çıkmadı gözünüzü boyayan 2 yıllık yalandan garanti

allah aşkına kaç defa yurtdışı cihaz kullandında laf atıyon hemen 15 binlik telefona 30 bin vermenin nedeni nedir 2 yıllık gözü boyayan garantimi ?

aktif olarak 16 pro kullanıyorum yd model daha öncede 15 pro kullandım bir sıkıntı çıkmadı gözünüzü boyayan 2 yıllık yalandan garanti
yazın çalışıp alacağım öğrenciyim çok fazla bir param olmayacak 14 pro 13 pro alsam olmaz mı sizce?

Napıyon 15bin daha az verdin diye yanında iki telefonla mı dolaşıyon yoksa internetten sim uzatma taktiklerine mi bakıyon. Keşke her şey garantiden ibaret olsa

Hem yurt dışı hem de iPhone alınacaksa bütçe kısıtlıdır. iPhone da iyi modellerini Pro/Pro Max olarak sunar ve bunları almak için de bütçe sorunu olmamalı. Android tarafı da düşünülmüyorsa kısıtlı seçenek.
Model hakkındaysa sadece eski denebilir, çoğu yeri bakımından eskide.
(Bu fiyatta bir cihazın böyle eski olması sorun, eskiliği genel kalitesine yansıyor. Bulunduğu fiyattan ötürü eskiliğini kabul ettirebilir bir model değil, özellikleri ayrı bir konu.)

bu arada düz iphone alınmasını yurt içi yurtdışı farketmez önermiyorum

Napıyon 15bin daha az verdin diye yanında iki telefonla mı dolaşıyon yoksa internetten sim uzatma taktiklerine mi bakıyon. Keşke her şey garantiden ibaret olsa
hayır akıllı saat aldım onunla wifi ve sms olayını basit bir şekilde çözüyorum. günün sonunda 90 binlik cihazı 50bine kullanmış oluyorum :D

hocam neden güldünüzki zaten bende düz iphone alınmasına karşıyım siz yd modellere karşımısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,942
Üyeler
173,904
Son üye
Herttelden
Geri