hocam yurtdışı alacaksan bu kadar düşük model almaYurtdışı iphone 13 almak istiyorum hala alınır mı sizce ?(yurtdışı almamın sebebi abimin almış olması ve hala bir sıkıntı yaşamış olmaması)
ne almamı önerirsiniz.hocam yurtdışı alacaksan bu kadar düşük model alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nedenide şu genelde eski cihazlar sonradan sorun çıkartırsa daha çok uğraştırır
hiçbir sıkıntı yaşamadı şu ana kadar 1 sene oldu kullanmaya devam ediyor. Sorun olsa anlardım herhaldeAlınmaz. Heleki yd hiç alınmaz. Abinde bunu geç anlamışki sanırım sana kitlemeye çalışıyor
allah aşkına kaç defa yurtdışı cihaz kullandında laf atıyon hemen 15 binlik telefona 30 bin vermenin nedeni nedir 2 yıllık gözü boyayan garantimi ?Alınmaz. Heleki yd hiç alınmaz. Abinde bunu geç anlamışki sanırım sana kitlemeye çalışıyor
yazın çalışıp alacağım öğrenciyim çok fazla bir param olmayacak 14 pro 13 pro alsam olmaz mı sizce?allah aşkına kaç defa yurtdışı cihaz kullandında laf atıyon hemen 15 binlik telefona 30 bin vermenin nedeni nedir 2 yıllık gözü boyayan garantimi ?
aktif olarak 16 pro kullanıyorum yd model daha öncede 15 pro kullandım bir sıkıntı çıkmadı gözünüzü boyayan 2 yıllık yalandan garanti
Napıyon 15bin daha az verdin diye yanında iki telefonla mı dolaşıyon yoksa internetten sim uzatma taktiklerine mi bakıyon. Keşke her şey garantiden ibaret olsaallah aşkına kaç defa yurtdışı cihaz kullandında laf atıyon hemen 15 binlik telefona 30 bin vermenin nedeni nedir 2 yıllık gözü boyayan garantimi ?
aktif olarak 16 pro kullanıyorum yd model daha öncede 15 pro kullandım bir sıkıntı çıkmadı gözünüzü boyayan 2 yıllık yalandan garanti
Neden ?Alınmaması daha iyidir.
Hem yurt dışı hem de iPhone alınacaksa bütçe kısıtlıdır. iPhone da iyi modellerini Pro/Pro Max olarak sunar ve bunları almak için de bütçe sorunu olmamalı. Android tarafı da düşünülmüyorsa kısıtlı seçenek.Neden ?
hayır akıllı saat aldım onunla wifi ve sms olayını basit bir şekilde çözüyorum. günün sonunda 90 binlik cihazı 50bine kullanmış oluyorumNapıyon 15bin daha az verdin diye yanında iki telefonla mı dolaşıyon yoksa internetten sim uzatma taktiklerine mi bakıyon. Keşke her şey garantiden ibaret olsa
hocam neden güldünüzki zaten bende düz iphone alınmasına karşıyım siz yd modellere karşımısınız?Alınmaz.