IOS İPhone 13 İki Hat Kullanma

Jagger IV

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar selam yeni bir iPhone 13 aldım ve iki hattım bulunuyor. İkisi de farklı numara haliyle. Ama telefonda tek sim kart yuvası var. Ben bir numaramı fiziksel diğer numaramı ise e sim olarak kullanabilir miyim ? Cihaz bunu destekliyor mu ? İlk defa Apple cihaz kullanıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

büyük ihtimalle kullanabilirsiniz. hücresel ayarlarında e-sim ekle seçeneğini kontrol edin

büyük ihtimalle kullanabilirsiniz. hücresel ayarlarında e-sim ekle seçeneğini kontrol edin
Evet öyle bir seçenek var ama ikinci hat olarak mı kullanacağım eklediğim sim kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet öyle bir seçenek var ama ikinci hat olarak mı kullanacağım eklediğim sim kartı
Ve ben elimde halihazırda olan fiziksel sim kartı nasıl e sim olarak ekleyebilirim ?

Fiziksel kartı e sim olarak ekleyemezsiniz, operatörünüze o hat için e sim istiyorum şeklinde başvuru yapmanız gerekiyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ben elimde halihazırda olan fiziksel sim kartı nasıl e sim olarak ekleyebilirim ?
onu hangi operatörse onun şubesine gidip yapabilirsiniz fakat hat sahibi kimse onun gitmesi gerekiyor işlemler için

Geri