Iphone 13 - Iphone 14

Reaksiyon skoru
24
İphone 11 kullanıyorum ve telefonumu değiştireceğim bütçem iphone 14'e yetiyor fakat iphone 13 ile arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ikisinin arasında 10bin tl oynuyor bu fiyat farkına değer mi?

bildiğim kadarıyla düz modelleri arasında işlemci harici fark yok ikinciel düşünüyorsanız sıfır 14 fiyatına hemen hemen 15 alabilirsiniz

İp13 ile 14 neredeyse aynı telefon diyebilirim. 14 özellikle kamera kısmında biraz daha ön plana çıkıyor. 4gb ram yeni ios sürümüleriyle birlikte rafa kalkmaya başladı tavsiye etmem.

İp13 ile 14 neredeyse aynı telefon diyebilirim. 14 özellikle kamera kısmında biraz daha ön plana çıkıyor. 4gb ram yeni ios sürümüleriyle birlikte rafa kalkmaya başladı tavsiye etmem.
Apple ram arttırmasının tek sebebi apple yapay zeka bu telefonlar yapay zeka desteklemryeceğine göre çok ram konusunda sorun olacağını düşünmüyorum.

İphone 11 kullanıyorum ve telefonumu değiştireceğim bütçem iphone 14'e yetiyor fakat iphone 13 ile arasında kaldım sizce ne yapmalıyım ikisinin arasında 10bin tl oynuyor bu fiyat farkına değer mi?
iphone 13 ve 14 arasında fark çok az bence bunları alacağına 2.elden 15 al

iPhone 13; bu zamana ve sunduklarına göre eski olduğundan, iPhone 14; fiyat farkından ötürü sıfır olarak alınabilir değil. iPhone 14 alınabilir ancak aradaki farkın daha az olması gerekiyor.

İkinci el 15 iyi bir düşünce fakat 2. el telefona nasıl güvenebilirim

İkinci el 15 iyi bir düşünce fakat 2. el telefona nasıl güvenebilirim
iphone telefonlarda genelde tamir olup olmadığını ayarlardan görebilirsin istersen içindeki parça orjinal mi onu bile görebilir ona göre alabilirsin

Apple ram arttırmasının tek sebebi apple yapay zeka bu telefonlar yapay zeka desteklemryeceğine göre çok ram konusunda sorun olacağını düşünmüyorum.
Söylediğin kısmen doğru ama eksik 4gb ram normal bir kullanıcı için hala iş görüyor ama yeni ios sürümleriyle birlikte arka planda birden çok işi aynı anda yapamıyor. 12/13 kullanıp şu an 16e'ye geçen biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Son düzenleme:
arada fark yok. S24 öneririm

Teşekkür ederim daha çok bilgi verecek arkadaşları bekliyorum

ikinci el 15 almak mantıklı alıp 2 3 ay sonra satanlar var öyle bir cihazı piyasasından 3 5 aşağı bulabilirsin kendin telefonu incele
1- ımeı bak telefondakıne faturaya kutu arkasına aynı mı diye karşılaştır ve sonrada e devlette sorgula apple sıtesınde de sorgula
2- true tone face ıd kontrol et
3- değişen parça var mı bak ayarlardan
4- seri numarasına bak apple sitesinde arat
5- kameraya bak ön arka incele 0.5 bak porte moduna bak
6- dış kozmetik incele cizik var mı vs vs
7- alt vidalara bak renginde atma var mı yok mu renkte atma varsa telefonun içi acılmısıtır
8- ahizeyi sesi falan kontrol et yeterli

ben 2 telefonumu da bu sekılde 2. elden piyasa aldım sorun yaşamadım şükür daha 1 hafta önce 2 aylık iphone 13 aldım 29 a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,018
Üyeler
175,149
Son üye
efeefe5252
Geri