Neler Yeni

İPHONE 13 KAMERA YANSIMASI

kattolian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Erden
Arkadaşlar merhaba, telefonumu kulak hizasından düşürdüm. Koruma kılıfı ve kırılmaz camı var. Ekran, normal ön kamera, gündüz kamera ve dokunmatikte herhangi bir sorun yok lakin kamera da böyle yansıma olması merak ettirdi. Sizce bu durum normal mi?

Ekler

• IMG_1027.jpeg
    IMG_1027.jpeg
    122.6 KB · Hit: 26

şahin doğan

80+ Platinum
Normal

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
Kameranın üzerinde koruyucu var mı ve ışık yansıması normal de olur farklı çekimde denedin mi genel mi oluyor

kattolian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kameranın üzerinde koruyucu var mı ve ışık yansıması normal de olur farklı çekimde denedin mi genel mi oluyor
Hocam sadece led ışıklar da yapıyor bunu, kulaklık ledinde falan çok az yapıyor, ama bu kasayı gündüz de çekerken de halkasal bi ghosting tarzı bir şey oluyor.

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
(Benim 13pro) Genelde video çekimlerde oluyor bende gece o da iphone telefonların çoğunda var ama resim çeker iken yok. İstersen Apple destek al telefonuna bağlanıp veya resim atıp şikayetini dile getir bakalım onlar ne diyecek.

kattolian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat Erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(Benim 13pro) Genelde video çekimlerde oluyor bende gece o da iphone telefonların çoğunda var ama resim çeker iken yok. İstersen Apple destek al telefonuna bağlanıp veya resim atıp şikayetini dile getir bakalım onlar ne diyecek.
Apple destek ile görüştüm hocam, donanımsal bir şey olmadığını yazılımsal sorun olabileceğini söylediler. Sıfırdan kurulum yapmamı söylediler.

Aliço62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
Apple destek ile görüştüm hocam, donanımsal bir şey olmadığını yazılımsal sorun olabileceğini söylediler. Sıfırdan kurulum yapmamı söylediler.
Yedekle telefonu eğer ki sıfırlama yapacaksan

Top Bottom