İphone 13 Mini vs Xiaomi 13 Takası?

Shooter_U

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
merhaba ip 13 mini 128 kullanıyorum pil 96
31.000den ilana koydum bugun birisi yaDı xiaomi 13 ile takas diyor üzerine 3.000TL veririm diyor 2 cihazda türkiye kutu fatura garantili sizce nasıl?

Evet hiç android kullanmadım ama xiaomin piyasasına baktım ilanlara 35 -40 arası yazmışlar ben beğenmessem 30 bine versem aldığım 3.000 ile 33 bine satmş olurum diye düşündüm 😔

Xioami nin Mi serisi üzmez Redmi yada Poco serisi ile karıştırmayın ona göre düşün hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam yapardım senin yerinde ön kamerası hariç çoğu özellikte tokatlıyor Mi 13

Gayet mantıklı takas. Son nesil Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip. 120hz tazeleme hızına sahip Amoled ekran. 67W hızlı şarj. 4K 60FPS ve 8K 24 FPS video kayıt seçenekleri ve muadillerine nazaran gayet iyi bir Android kamera teknolijisine sahip. Açıkçası zaten mini modellerini bir hayli çirkin buluyorum. Ben sadece üstün körü size bir karşılaştırma yaptım. Kendiniz bütün özelliklerine bakıp kıyaslayabilirsiniz. Mantıklı bir takas. Xiaomi cihazları pek beğenmesem de bu takas gayet iyi.

Naçizane önerim S23 gibi bir cihaz var Xiaomi ile takas hata olur hata dediğim kısım telefonun özellikleri açısından değil hele ki takas iPhone 13 mini gibi daha güncelleme alacak uzun yıllar sizi idare edecek bir cihaz bence elinizde ki telefon her şeye yeterli illaha android’e geçecekseniz S23 önerimdir.

Gayet mantıklı takas. Son nesil Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip. 120hz tazeleme hızına sahip Amoled ekran. 67W hızlı şarj. 4K 60FPS ve 8K 24 FPS video kayıt seçenekleri ve muadillerine nazaran gayet iyi bir Android kamera teknolijisine sahip. Açıkçası zaten mini modellerini bir hayli çirkin buluyorum. Ben sadece üstün körü size bir karşılaştırma yaptım. Kendiniz bütün özelliklerine bakıp kıyaslayabilirsiniz. Mantıklı bir takas. Xiaomi cihazları pek beğenmesem de bu takas gayet iyi.
Aman iPhone fanları duymasın 🙃 .d

Naçizane önerim S23 gibi bir cihaz var Xiaomi ile takas hata olur hata dediğim kısım telefonun özellikleri açısından değil hele ki takas iPhone 13 mini gibi daha güncelleme alacak uzun yıllar sizi idare edecek bir cihaz bence elinizde ki telefon her şeye yeterli illaha android’e geçecekseniz S23 önerimdir.
Seçenek koyacak ise Oneplus önerelim konu kapansın .d

Her Ne Kadar İyi Bir Android Telefon Olsada Takas Yapma Hocam 13 Mini'yi Satın Elinize Para Geçsin Gerekirse Yurtdışı 14 - 15 Arası Alırsın Bence

@Enes34Nacir Gülünecek Ne Var Hocam ?

Son düzenleme:
Samsung falan olsa anlarımda. Apple'dan Xiaomi'ye geçmek ne aga...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,522
Üyeler
189,103
Son üye
Akbulut20
Geri