İphone 13 mü İphone 15 mi almalıyım

ScarpioNK

80+
Reaksiyon skoru
54
Herkese merhabalar ip 11 kullanıcısıyım ama iki telefon arasında kaldım iphone 13 ve iphone 15 arasında kaldım. 13 alırsam eğer bilgisayarıma yeni parçalarda alabilceğim ama 15 alırsam sadece 15 alabiliyorum. Arada kaldım sizce hangi telefonu seçmeliyim?

İki telefon arasındaki fiyat farkına göre kalite farkı muhtemelen hissedilmeyecek ancak iPhone 13 de bütçe varken alınabilir değil. iPhone 14/16e'ye bakılabilir.

Herkese merhabalar ip 11 kullanıcısıyım ama iki telefon arasında kaldım iphone 13 ve iphone 15 arasında kaldım. 13 alırsam eğer bilgisayarıma yeni parçalarda alabilceğim ama 15 alırsam sadece 15 alabiliyorum. Arada kaldım sizce hangi telefonu seçmeliyim?
Bilgisayarının özelikleri nedir

ona göre 15 alman bence daha mantıklı

16/E kesinlikle alınmad
''Kesinlikle'' ve ''alınmaz'' gibi saçmalık olan yargılara gerek yok, kullanıcıya göre alınabilir veya alınmayabilir durumu var.

Yazılan da konu sahibi için geçerli ayrıca, bakılabilir yazıyor.

''Kesinlikle'' ve ''alınmaz'' gibi saçmalık olan yargılara gerek yok, kullanıcıya göre alınabilir veya alınmayabilir durumu var.
Alınmaz benzer fiyatlarda başka telefonlarda olupta bunda olmayan birçok özellik var.

Alınmaz benzer fiyatlarda başka telefonlarda olupta bunda olmayan birçok özellik var.
Bu mesaj için de yukarıdaki mesaj geçerli, böyle yazan herkes için geçerli.

2 model yazılmış, illa ki yorum yapmak için cımbızlamak da mantıksız.

Yapılan yorumlar da konu hakkında bilgilendirici olursa daha iyi olur.

Bu mesaj için de yukarıdaki mesaj geçerli, böyle yazan herkes için geçerli.

2 model yazılmış, illa ki yorum yapmak için cımbızlamak da mantıksız.

Yapılan yorumlar da konu hakkında bilgilendirici olursa daha iyi olur.
Direk Apple'nin sitesinden aldım bu ssleri 16e nin 15'e karşı tek avantajı güncelleme desteği ve yüksek ekran süresi olur onun harici 14'e karşı da ekran süresi ve kamera mp si olur
1750583035293.webp

1750583071463.webp

1750583128011.webp

Samsung S24 al, sistemi güncelle

geniş açı ve magsafe kullanmıyorsan 16e al, alınmaz diyenler ezbere konuşuyor kime göre neye göre a18 bionic 4000 mah cihaz sabah iphone 16 ile karşılaştırdım birebir aynı gece performansı 14 ile aynı yoğun test ettim 16 e kesinlikle alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,445
Üyeler
183,284
Son üye
KİRPİ1
Geri