iPhone 13 pro max a geçiş yapılır mı?

Reaksiyon skoru
64
Bütçe
20000
Merhabalar şuan kullandığım telefon redmi note 10 pro. iPhone 13 pro max e geçmeyi düşünüyorum tek sıkıntı alacağım iPhone yurtdışı ve 12 ay kullanımı var ortalama 20bin liraya alacağım sizce mantıklımı ?

Merhabalar şuan kullandığım telefon redmi note 10 pro. iPhone 13 pro max e geçmeyi düşünüyorum tek sıkıntı alacağım iPhone yurtdışı ve 12 ay kullanımı var ortalama 20bin liraya alacağım sizce mantıklımı ?
Çağ atlarsınız hocam, Telefon kayıtlı değilse her yıl 4 ay sim, 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsunuz.

20000'e 2. el mi alacaksınız hocam ? o fiyata sıfırı zor sanki

20000'e 2. el mi alacaksınız hocam ? o fiyata sıfırı zor sanki
Evet sıfır zaten yok temiz bir 2. El alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çağ atlarsınız hocam, Telefon kayıtlı değilse her yıl 4 ay sim, 4 ay e sim şeklinde 8 ay kullanabiliyorsunuz.
Her yıl derken mesela 2024de 8 ay kullandım 2025 olunca bir 8 ay dahamı gelecek?

Evet sıfır zaten yok temiz bir 2. El alacağım

Her yıl derken mesela 2024de 8 ay kullandım 2025 olunca bir 8 ay dahamı gelecek?
Evet hocam, her sene başı yenileniyor.

@şahin doğan

Bence baya mantıklı. YD kullanımı sorun etmiyorsan, kalan 4 ay farklı cihaz taşırım diyorsan al.

Geri