3 saat 35 dakika ekran süresinde şarjın %50 bile gitmemiş %40 küsürlerde. Gayet normal diye düşünüyorum.değerler normal mi ekran süresi cok az geldi bana 9,10 saat alıyorum diyenler vardı şu an şarjım %27
Nerde %50 bile gitmemiş ? %100'den %27'ye düşmüş fotoda.3 saat 35 dakika ekran süresinde şarjın %50 bile gitmemiş %40 küsürlerde. Gayet normal diye düşünüyorum.
9-10 saat alırsın ama onun için daha hafif işler yapman gerek sosyal medya ve oyun çok şarj yer.
Alttaki pil düzeyi grafiğine bak. iPhoneler ekran süresini tam şarj yapmaya göre hesaplamıyor.Nerde %50 bile gitmemiş ? %100'den %27'ye düşmüş fotoda.
Upppps dikkat etmemiştim. TeşekkürlerAlttaki pil düzeyi grafiğine bak. iPhoneler ekran süresini tam şarj yapmaya göre hesaplamıyor.
nasıl oluyor hocam anlamadım en son %100 de çekmiştim grafik mi farklı veriyor3 saat 35 dakika ekran süresinde şarjın %50 bile gitmemiş %40 küsürlerde. Gayet normal diye düşünüyorum.
9-10 saat alırsın ama onun için daha hafif işler yapman gerek sosyal medya ve oyun çok şarj yer.
Hayır hocam dün şarj ettiğiniz için bugüne gece 12.00'dan sonrasını gösteriyor.nasıl oluyor hocam anlamadım en son %100 de çekmiştim grafik mi farklı veriyor
Yukarıda Son 3 gün var. Oradan % kaç şarj ile kaç saat ekran süresi aldığını görebilirsin.nasıl oluyor hocam anlamadım en son %100 de çekmiştim grafik mi farklı veriyor
uygulama aktivitesinde örneğin İnstagramda 44 dk ekran suresinde %27 şarj kullandığını gösteriyor bana pek normal gelmedi az gibi duruyorHayır hocam dün şarj ettiğiniz için bugüne gece 12.00'dan sonrasını gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukarıda Son 3 gün var. Oradan % kaç şarj ile kaç saat ekran süresi aldığını görebilirsin.
O iş öyle değil. Kullanılan şarj üzerinden % olarak gösteriyor. Mesela kullanılan %70 şarjın %27'si.uygulama aktivitesinde örneğin İnstagramda 44 dk ekran suresinde %27 şarj kullandığını gösteriyor bana pek normal gelmedi az gibi duruyor
Anladım hocam teşekkür ederim anormal bir durum yok o zaman değil mi çünkü bana şarj hızlı gidiyor gibi geliyor ayrica ios 15.5 kullanıyorum şu an 16.1 ye yükseltsem olumlu etkisi olur mu pileO iş öyle değil. Kullanılan şarj üzerinden % olarak gösteriyor. Mesela kullanılan %70 şarjın %27'si.
Ben 12 kullanıyorum 15'e göre daha iyi gidiyor benim pil. Bazılarının daha kötü ama genelde eski cihazı olanların pili kötü.Anladım hocam teşekkür ederim anormal bir durum yok o zaman değil mi çünkü bana şarj hızlı gidiyor gibi geliyor ayrica ios 15.5 kullanıyorum şu an 16.1 ye yükseltsem olumlu etkisi olur mu pile