iPhone 13 şarjı hakkında

vortex'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
değerler normal mi ekran süresi cok az geldi bana 9,10 saat alıyorum diyenler vardı şu an şarjım %27

Ekler

• 6AAF2BA7-6A12-4249-9F32-A716EC68648D.png
    6AAF2BA7-6A12-4249-9F32-A716EC68648D.png
    744.3 KB · Hit: 374
değerler normal mi ekran süresi cok az geldi bana 9,10 saat alıyorum diyenler vardı şu an şarjım %27
3 saat 35 dakika ekran süresinde şarjın %50 bile gitmemiş %40 küsürlerde. Gayet normal diye düşünüyorum.

9-10 saat alırsın ama onun için daha hafif işler yapman gerek sosyal medya ve oyun çok şarj yer.

3 saat 35 dakika ekran süresinde şarjın %50 bile gitmemiş %40 küsürlerde. Gayet normal diye düşünüyorum.

9-10 saat alırsın ama onun için daha hafif işler yapman gerek sosyal medya ve oyun çok şarj yer.
Nerde %50 bile gitmemiş ? %100'den %27'ye düşmüş fotoda.

nasıl oluyor hocam anlamadım en son %100 de çekmiştim grafik mi farklı veriyor

Hayır hocam dün şarj ettiğiniz için bugüne gece 12.00'dan sonrasını gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda Son 3 gün var. Oradan % kaç şarj ile kaç saat ekran süresi aldığını görebilirsin.

Hayır hocam dün şarj ettiğiniz için bugüne gece 12.00'dan sonrasını gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda Son 3 gün var. Oradan % kaç şarj ile kaç saat ekran süresi aldığını görebilirsin.
uygulama aktivitesinde örneğin İnstagramda 44 dk ekran suresinde %27 şarj kullandığını gösteriyor bana pek normal gelmedi az gibi duruyor

Benim pil sağlıgı yüzde 92 ortalama 7.5-8 saat falan gidiyor açık ekran watch ve bt kulaklık için sürekli bt açık oluyor oyun oynamıyorum ama ekran parlaklıgı hep yüksek ios 16 da pil hızlı gidiyordu 16.1 güncellemesinde daha iyi gidiyor pil sabah işe gitmeden çekiyorum sarjdan akşam 8-9 a kadar sarj ihtiyacım olmuyor genelde yüzde 20 ile dönüyorum eve sarja takıyorum

uygulama aktivitesinde örneğin İnstagramda 44 dk ekran suresinde %27 şarj kullandığını gösteriyor bana pek normal gelmedi az gibi duruyor
O iş öyle değil. Kullanılan şarj üzerinden % olarak gösteriyor. Mesela kullanılan %70 şarjın %27'si.

O iş öyle değil. Kullanılan şarj üzerinden % olarak gösteriyor. Mesela kullanılan %70 şarjın %27'si.
Anladım hocam teşekkür ederim anormal bir durum yok o zaman değil mi çünkü bana şarj hızlı gidiyor gibi geliyor ayrica ios 15.5 kullanıyorum şu an 16.1 ye yükseltsem olumlu etkisi olur mu pile

Anladım hocam teşekkür ederim anormal bir durum yok o zaman değil mi çünkü bana şarj hızlı gidiyor gibi geliyor ayrica ios 15.5 kullanıyorum şu an 16.1 ye yükseltsem olumlu etkisi olur mu pile
Ben 12 kullanıyorum 15'e göre daha iyi gidiyor benim pil. Bazılarının daha kötü ama genelde eski cihazı olanların pili kötü.

2 gün önce iphone 13 aldım bu sabah şarjdan çektim işyerinde hafif hafif insta wp kullandım bluetooth müzik full açıktı eve yeni geldim şarj 60

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,866
Üyeler
186,254
Son üye
Papalaz
Geri