IPhone 13, iOS 18'e güncellenmeli mi?

TheHectoR

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhaba, iPhone 13 kullanıyorum. Pil sağlığım %98. Şu anda iOS 16.7.1 kullanıyorum. iOS 18'e yükseltmeyi düşünüyorum ancak şarjım daha hızlı bitebilir mi diye bunun için endişeliyim. iPhone 13'e sahip olup iOS 18'e yükseltenler veya kullananlar düşünceleriniz nedir?

babam ip13 kullanıyor ve keşke güncellemeseydi bende ip11 kullanıyorum 3/4 günde 1 pil sağlığı düşüyor güncellemeden önce benip pi 88 di şuan 82

Merhaba, iPhone 13 kullanıyorum. Pil sağlığım %98. Şu anda iOS 16.7.1 kullanıyorum. iOS 18'e yükseltmeyi düşünüyorum ancak şarjım daha hızlı bitebilir mi diye bunun için endişeliyim. iPhone 13'e sahip olup iOS 18'e yükseltenler veya kullananlar düşünceleriniz nedir?
Hocam açıkcası bende sıkıntı yok pil sağlığı düşmesi yok performansda da çok büyük kayıp isterseniz yükleyin

Hocam açıkcası bende sıkıntı yok pil sağlığı düşmesi yok performansda da çok büyük kayıp isterseniz yükleyin

Pil sağlığından kastım o şekilde değildi. şu anda şarjım örneğin 12 saat gidiyor ise ios 18 e yükselttikten sonra şarjım 9-10 saat gibi sürelere düşüyor mu şeklinde.

son ios güncellemesini son çıkan iki nesil için düşünün her zaman. iphone 15 öncesi için gereksiz. bende de var aynı cihaz güncellemedim.

son ios güncellemesini son çıkan iki nesil için düşünün her zaman. iphone 15 öncesi için gereksiz. bende de var aynı cihaz güncellemedim.

Aslında ihtiyacım olan bir özellik var. Kaydırarak yazma özelliği Türkçe dil için çok geç geldi. İşteyken tek elle yazı yazmak zor olduğu için kaydırarak yazmak daha kolay olacak bu yüzden 18'e yükseltmek istiyorum. Bir de uygulama ikonlarını koyu renk ile customize etme özelliği de hoşuma gitti. Ancak tek sıkıntım şarjım eğer şuankine göre daha hızlı biterse pişman olur muyum düşüncesi.

Geri