yd telefonların mantığı zaten kısa süre kullanıp satmak oluyor genelde. şu an aldığı taktirde 14 ay gibi bir süre kullanıp üstüne koyarak sonraki modele geçebilir.Ama biri tr diğeri yd
yd telefonların mantığı zaten kısa süre kullanıp satmak oluyor genelde. şu an aldığı taktirde 14 ay gibi bir süre kullanıp üstüne koyarak sonraki modele geçebilio
Sen olsan napardinyd telefonların mantığı zaten kısa süre kullanıp satmak oluyor genelde. şu an aldığı taktirde 14 ay gibi bir süre kullanıp üstüne koyarak sonraki modele geçebilir.
düz model yd almak yerine 14pro yd alırdımSen olsan napardin
Ben uzun süreli düşünüyorum alicaksam bı defa alıp 3 4 sene kafam rahat etsin istiyorum diğer türlü bana ugrastirici geliyo her sene değişmek falan hem para kaybı hem yorucudüz model yd almak yerine 14pro yd alırdım
orası öyle ama bugün yurtiçi 13 fiyatına 15pro yd alıyorsan bu her zaman cazip gözükür. uzun yıllar götürmesini istiyorsam dördüncü senesine girecek telefonu almazdım. ben teknoloji gelişiyorsa peşinden gitmeyi doğru buluyorum yoksa tabii ki bütçe meselesi tüm bunlar.Ben uzun süreli düşünüyorum alicaksam bı defa alıp 3 4 sene kafam rahat etsin istiyorum diğer türlü bana ugrastirici geliyo her sene değişmek falan hem para kaybı hem yorucu
orası öyle ama bugün yurtiçi 13 fiyatına 15pro yd alıyorsan bu her zaman cazip gözükür. uzun yıllar götürmesini istiyorsam dördüncü senesine girecek telefonu almazdım. ben teknoloji gelişiyorsa peşinden gitmeyi doğru buluyorum yoksa tabii ki bütçe meselesi tüm bunla
Her yıl yenilenme durumu kalkacakmi senceorası öyle ama bugün yurtiçi 13 fiyatına 15pro yd alıyorsan bu her zaman cazip gözükür. uzun yıllar götürmesini istiyorsam dördüncü senesine girecek telefonu almazdım. ben teknoloji gelişiyorsa peşinden gitmeyi doğru buluyorum yoksa tabii ki bütçe meselesi tüm bunlar.
düşünmüyorum yakın zamanda. seçim vaadiydi 10 ay olacak diye şu an ne durumda bilmiyorum. bugün alsan seneye eylüle kadar açık kalır.Her yıl yenilenme durumu kalkacakmi sence
Tr s24Sen olsan napardn mesela