Neler Yeni

Yardım Iphone 13mu 14mu hangisi

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
genelde 6 sene destek alıyorlar
Arkadaşlar matematik hesabı yapmak yerine 4-5k verip 1 sene daha güncel cihaz kullanmak daha mantıklı değil mi? 2021 yakın bir tarih olarak görünüyor olabilir ama uzun süre geçti. Geçen her gün cihazın yazılımsal olarak eskimesi demek.

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar matematik hesabı yapmak yerine 4-5k verip 1 sene daha güncel cihaz kullanmak daha mantıklı değil mi? 2021 yakın bir tarih olarak görünüyor olabilir ama uzun süre geçti. Geçen her gün cihazın yazılımsal olarak eskimesi demek.
4-5k fark verip 14 alabiliyor muyuz ?
Doğru bilginin altını çiziyoruz burada. Senin yazdığın yazı bomboş yazı olmasın diye dolduruyorsun yalan yanlış bilgilerle. Lütfen dikkatli olalım.

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
4-5k verip 14 alabiliyor muyuz ?
Doğru bilginin altını çiziyoruz burada. Senin yazdığın yazı bomboş yazı olmasın diye dolduruyorsun yalan yanlış bilgilerle. Lütfen dikkatli olalım.
Hocam fiyatlara nereden bakalım siz belirleyin o zaman, 13 kullanmış birisi olarak tavsiye etmiyorum, ikinci el piyasası en kötü dönemini geçiriyor olabilir, bu saatten sonra 14 serisi geçerli olacak diye düşünüyorum.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,478
İsim
kadir
güncellik iyidir 14 al.
13'ü hangi kafayla öneriyorlar anlamadım. 7K'ya değer. arada 10k ve üstü olsaydı 13 alınabilirdi.

Bünyamina

80+ Platinum
14 al, 13 diyenlerin bilgisizliğine aldanma, 2 gb ram + daha iyi işlemci + daha iyi kamera + 1 yıl daha güncelleme
Daha iyi işlemci derken içinde a15 değil de farklı bir işlemci mi var ?
Doğru bilginin önemini vurguluyorum ama kimin umurun da.

Son düzenleme:

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Daha iyi işlemci derken içinde a15 değil de farklı bir işlemci mi var ?
Doğru bilginin önemini vurguluyorum ama kimin umurun da.
4 çekirdek yerine 5 çekirdekli bir işlemci bu da daha iyi olduğunu ve yanlış bilgi olmadığının kanıtı :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
14 al, 13 diyenlerin bilgisizliğine aldanma, 2 gb ram + daha iyi işlemci + daha iyi kamera + 1 yıl daha güncelleme
her şey doğru ama daha işlemci kısmı yanlış, ikisi de A15 Bionic kullanıyor.

düzeltme:şimdi baktım çekirdek farkı varmış, hepsi doğru :D

Top Bottom