- Reaksiyon skoru
- 269
siz en iyisi iphone almayın
One ui 8 ile bence iphone un önüne geçti samsung. Onun gibi şeffaf yapabiliyorsunuz kasmadan ve pil tüketimi artmadan goodlock ile. İphonedan daha stabil. S25+ öneririm zaman varsa 26 serisi. Birde esas Amaç ne olacaktı hocam çok okuyamadım ama genel gündelik kullanımse bir telefona servet vermeye gerek yok ucuza s24fe alıp geçin bence. Neticede bir fark yaratmicak. İkiside reels kaydırcak. Gündelik kullanım için 50+ üstü saçma.Samsung falan hiç içine çekmiyor beni ya android bişey alsam mutsuz kalacam aklım bunda kalacak şu hayata bi kere geliyoz bari bazı şeylerde mutlu edeyim
He fotoğrafımış. Yapıştırın vivo x200 proyu hocam. Ya da yok vazgeçtim 300 ü geliyor. X300 pro yapıştırın.One ui 8 ile bence iphone un önüne geçti samsung. Onun gibi şeffaf yapabiliyorsunuz kasmadan ve pil tüketimi artmadan goodlock ile. İphonedan daha stabil. S25+ öneririm zaman varsa 26 serisi. Birde esas Amaç ne olacaktı hocam çok okuyamadım ama genel gündelik kullanımse bir telefona servet vermeye gerek yok ucuza s24fe alıp geçin bence. Neticede bir fark yaratmicak. İkiside reels kaydırcak. Gündelik kullanım için 50+ üstü saçma.
o zaman gereksiz para demeSamsung falan hiç içine çekmiyor beni ya android bişey alsam mutsuz kalacam aklım bunda kalacak şu hayata bi kere geliyoz bari bazı şeylerde mutlu edeyim
bütçe belirtmen lazım hocam. şuan en mantıklı iphone düz 17Beyler başlıkta gördüğünüz gibi iPhone alicam android kullanmak istemiyorum artık değişiklik olsun 17-16 değilde uzun ömürlü ve sağlam pro yada Max al dediler uzun ömür açısından hangisinin tercih etmem doğru olur
değmez hocam bence 16 al geç16 ile 17 arasında ki bütçeye değer mi farklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygun baya
50k bandındayım sneeye üniye gecicem suan acelesi yok almak için az çok fikir olustuyuroyurmbütçe belirtmen lazım hocam. şuan en mantıklı iphone düz 17
banada öyle geliyor ya 120hz fln için üsütne kaç k baycazdeğmez hocam bence 16 al geç
hocam işte genel kullanım seneye ünide kullanmalıkOne ui 8 ile bence iphone un önüne geçti samsung. Onun gibi şeffaf yapabiliyorsunuz kasmadan ve pil tüketimi artmadan goodlock ile. İphonedan daha stabil. S25+ öneririm zaman varsa 26 serisi. Birde esas Amaç ne olacaktı hocam çok okuyamadım ama genel gündelik kullanımse bir telefona servet vermeye gerek yok ucuza s24fe alıp geçin bence. Neticede bir fark yaratmicak. İkiside reels kaydırcak. Gündelik kullanım için 50+ üstü saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He fotoğrafımış. Yapıştırın vivo x200 proyu hocam. Ya da yok vazgeçtim 300 ü geliyor. X300 pro yapıştırın.
17 son olaylardan sonra alınmaz gibi duruyor Türkiye şartlarında fotoğraf için Samsung S Ultra serisi seçimi daha doğru olur Apple her ne kadar ucuz olsa da Türkiye şartlarında ekstra vergiler yüzünden Samsung daha ucuz17 gayet sağlam bir telefon. Ön yüzu yani ekran ve tasarimi on kamerasi cerceveler falan pro ile ayni. Guclu cipseti kameralari var. Dikkat ederken apple onun pek reklamini yapmaz
uzun vadeli düşün paran yeiyosa 17 almak en mantıklısı şuan düz 17 al50k bandındayım sneeye üniye gecicem suan acelesi yok almak için az çok fikir olustuyuroyurm
banada öyle geliyor ya 120hz fln için üsütne kaç k baycaz
hocam işte genel kullanım seneye ünide kullanmalık
son olaylar derken hocam ne oldu?17 son olaylardan sonra alınmaz gibi duruyor Türkiye şartlarında fotoğraf için Samsung S Ultra serisi seçimi daha doğru olur Apple her ne kadar ucuz olsa da Türkiye şartlarında ekstra vergiler yüzünden Samsung daha ucuz
Ösym turuncusu Rose Gold oldu alüminyumdan dolayı kolay kırılıyor kamera kısmı yerinden ayrılıyor vs gerçek mi bilgim yok ama beni almamak için ikna ederson olaylar derken hocam ne oldu?
18 rahat çiziliyor diye duydum 19 için bekleyin daha iyiİphone 18 çıkacak. Onu bekleyin. 17 nin rengi soluyormuş.
O tarz içeriklerin çoğu fake, bir de o şikayetlerin sebebi Pro modelde Aliminyum kasa kullanılması ve kullanılan kasanın eski serilerden farklı olması. Ben de bu nesil Pro almazdım bu arada ama düz modeli ilgilendiren hiçbir mesele yok.Ösym turuncusu Rose Gold oldu alüminyumdan dolayı kolay kırılıyor kamera kısmı yerinden ayrılıyor vs gerçek mi bilgim yok ama beni almamak için ikna eder