xiaomi mi 11t, xiaomi mi11t pro, iphone 11 hangisini almalıyım

ben olsam xiaomi almam bende mi 10t var ve7 plus var bende

pro olmasına rağmen niye o kadar ucuz bir telefon o özelliklere göre 4665tl ise hemen alayım :D
toptan fiyatı 260 dolar sen araştır adamını bul getirt bencce kalan parayıda başka şey kullanırsın redmi note 11 pro iyi cihaz fiyatına göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk mi 11 bataryası kötü mü yani oyun fln oynuyorum batarya önemli çünkü
ya başkan bak ben sana diyorum ip de pil yüzdesi %80 in altına düşünce servise düşüyo telefon bu da yaklaşık 2.5 sene sürer oyun oynuyosan bataryaları gayet yeterli

K mi11t pro al bence. Bir kere ikisi muadil cihazlar bile değil. Şu iPhone stabil cümlesinide bir kenara bırakın artık adam redmi note 8 almıyor.😃😃

iPhone 11 net şekilde.

11T Pro. Arkadaş aldı. Telefon akıyor resmen. 11' in ekranına göre arada dehşetül vahşet bir fark var. Sadece ekranı için bile 11' in yerine alır. Sadece kamera olarak aşırı beğenemedim ama güzel gayet iyi yani 11 ile yarısır ama 12 pro max ile falan yarısamaz. Gerçi kimse beklemiyor

Kesinlikle 11t pro. Arkadaşım mi 11t aldı gayet güzel telefon. Pro'su çok çok daha iyi. @RevDeisDou hocamın da dediği gibi sadece ekran kalitesi için bile 11t pro alınır.

Sadece yazılım için kamera, akıcılık, ekran kalitesi gibi şey ler göz ardı edilmemeli bence. Tavsiyem 11t pro.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,427
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri