The GodFather
80+ Silver
ben olsam xiaomi almam bende mi 10t var ve7 plus var bende
knk mi 11 bataryası kötü mü yani oyun fln oynuyorum batarya önemli çünküMi 11 mükemmel bir cihaz ancak pil ömrü hızlı tükeniyor. Şu an S22 vs. varken yüzüne bakmam
toptan fiyatı 260 dolar sen araştır adamını bul getirt bencce kalan parayıda başka şey kullanırsın redmi note 11 pro iyi cihaz fiyatına görepro olmasına rağmen niye o kadar ucuz bir telefon o özelliklere göre 4665tl ise hemen alayım
ya başkan bak ben sana diyorum ip de pil yüzdesi %80 in altına düşünce servise düşüyo telefon bu da yaklaşık 2.5 sene sürer oyun oynuyosan bataryaları gayet yeterliknk mi 11 bataryası kötü mü yani oyun fln oynuyorum batarya önemli çünkü
özel den bi numaranı atsana mi11 de 6.500 du ama özellikleri aynı gibikanka yurtdışı mi 11 yok ama 4665 TL ye mi 11pro var değerlendir istersen
Hayır gayet iyi sadece son nesil android cihazlar daha iyi.knk mi 11 bataryası kötü mü yani oyun fln oynuyorum batarya önemli çünkü
özel den bi numaranı atsana mi11 de 6.500 du ama özellikleri aynı gibi
hemen kardeşim bi toptancıdan liste alıyım atiyimözel den bi numaranı atsana mi11 de 6.500 du ama özellikleri aynı gibi
4659 lira kardeşim toptancıdaözel den bi numaranı atsana mi11 de 6.500 du ama özellikleri aynı gibi
iPhone fanboy özelliksiz telefona 14 bin verince kollamaya yatıyor yapacak bir şey yok )iphone mu elinde patlayacak güldürme adamı
banada atarmısın ve hangi şehirde ben adanadayım4659 lira kardeşim toptancıda