Kimse stabiliteye bakmaz kuzum sen telefonu 1 saat kullanınca ne kadar ısınıyor ne kadar şarjı gidiyor ona bakarsın üst seviye telefon olduğu için stabilite de sorunu yok kullanmadan da yorum yapman enteresanios stabilliği androidde yok.
Kimse stabiliteye bakmaz kuzum sen telefonu 1 saat kullanınca ne kadar ısınıyor ne kadar şarjı gidiyor ona bakarsın üst seviye telefon olduğu için stabilite de sorunu yok kullanmadan da yorum yapman enteresanios stabilliği androidde yok.
hayır bütcem iphonede bir tek 11 e yettiği için 11 diyorum bende biliyorum eskidi telefon sonuçta iphone eski olsada kötü olmaz iphone kalitesi ortadaEski nesil hiçbir artı özelliği olmayan telefonu istiyorsunuz. Alın hocam sonra pişman olmayın siz ip11 istiyorsunuz ne desek anlamsız.
11 kullanıcısıyım xiaomi fanboy iOS varken android almak hele bide xiaomi almak aklımın ucundan dahi geçmezKimse stabiliteye bakmaz kuzum sen telefonu 1 saat kullanınca ne kadar ısınıyor ne kadar şarjı gidiyor ona bakarsın üst seviye telefon olduğu için stabilite de sorunu yok kullanmadan da yorum yapman enteresan
dostum sen git ip 11 al millete hava at sonra da elinde patlasın telefon hala araştırıyorsun neden yalan söyliyim sanaknk yazılım sıkıntısı var diyorlar nasıl bir sıkıntı biraz bilgi verirmisin ve kamerada ois olmaması nasıl bir eksikler yaratıyor kamerayı çok kullanan birisi değilim zaten
iphone mu elinde patlayacak güldürme adamıdostum sen git ip 11 al millete hava at sonra da elinde patlasın telefon hala araştırıyorsun neden yalan söyliyim sana
yukardaki yazıları okumadan konuşma kardeşim en az 5 kişi geldi dükkana sen ne diyosun satmayı bıraktıkiphone mu elinde patlayacak güldürme adamı
knk hava atmak için bir şeye o kadar para vermem ve abartmışsın biraz hiç bir zaman iphone elinde patlamazdostum sen git ip 11 al millete hava at sonra da elinde patlasın telefon hala araştırıyorsun neden yalan söyliyim sana
Dostum iPhone kalitesi denen şey her zaman en son nesilde oluyor.hayır bütcem iphonede bir tek 11 e yettiği için 11 diyorum bende biliyorum eskidi telefon sonuçta iphone eski olsada kötü olmaz iphone kalitesi ortada
senin dükkanına gelen kişi beni ilgilendirmiyor dostum iPhone elinde patlayacak diyen adamı pek umursamam açıkcasıyukardaki yazıları okumadan konuşma kardeşim en az 5 kişi geldi dükkana sen ne diyosun satmayı bıraktık
hayır zaten vazgeçtim biranda neredeyse sayfada vatan haini ilan edilmediğim kaldıDostum iPhone kalitesi denen şey her zaman en son nesilde oluyor.
Şu an 13 ve versiyonlarının karşısında duracak yok ama eskiyince gidip onu al demem.
iPhone 11'in üstün tarafı yok ama siz onu istiyorsunuz. İlk telefonu iPhone 4 sonra iPhone SE olan biri olarak ben de aynı düşüncedeydim hatta yeni EE çıksın direkt alıcam dedim ve çıktığında özellikleri gram iyi değildi, androide şans verdim ve mutluyum + daha özgürüm.
Şu an buna benzer kaç örnek verirsek verelim siz ip11 alacaksınız, hayırlı olsun.
lan telefonu ıraktan getiriyolar anakartı başka telefondan işlemcisi başka telefondan kasası başka telefondan hala anlamıyosunuzsenin dükkanına gelen kişi beni ilgilendirmiyor dostum iPhone elinde patlayacak diyen adamı pek umursamam açıkcası