Neler Yeni

Iphone 14 mü 15 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Musab Aydın
Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl daha yazılım almaya devam eder ? Şimdiden teşekkürler.
İphone için her zaman üst modeli yeterli ve ideal olacktır ama bana kalırsa Samsung kullan dostum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
Muhammed efe
Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl daha yazılım almaya devam eder ? Şimdiden teşekkürler.
Samsung tarafında amiral gemisi alınabiliniyorken gerek var yok bence apple'ın bi kaç yıl önce çıkmış telefonlarına. Bütçede kısıtlı diyorsun. Düşün S24FE aldım ıphone 14'ten çoğu uygulamada daha hızlı bile. Arada neredeyse iki kat fiyat farkı var.

Top Bottom