Neler Yeni

iphone 14 ne kadara düşer

alex jensen

80+ Silver
Arkadaşlar bu vergi indirimi olursa 20kya düşüyor tüm vergiler kaldırılırsa böyle bir şey mi olur yoksa sadece kdv mi kalkar onun dışında bu sene tekrar mezuna bırakabilirim kampanyadan yararlanmak için rastgele bir üni yazıp gitmesem ne olur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar bu vergi indirimi olursa 20kya düşüyor tüm vergiler kaldırılırsa böyle bir şey mi olur yoksa sadece kdv mi kalkar onun dışında bu sene tekrar mezuna bırakabilirim kampanyadan yararlanmak için rastgele bir üni yazıp gitmesem ne olur
Bu hükümete güvenip mezuna mı kalacaksın :D git okulunu oku vergi indirimi 2024 seçime 2 güne kalana kadar gelmez.

Efem1905

80+ Bronze
KDV vs kalkmaz kalkarsa ÖTV kalkar oda meçhul

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
üniversite öğrencilerini de kapsamayacak mı neden mezuna bırakıyorsun. bence aöf harici örgün öğretim gören üniversite öğrencilerini de kapsayacaktır

alex jensen

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üniversite öğrencilerini de kapsamayacak mı neden mezuna bırakıyorsun. bence aöf harici örgün öğretim gören üniversite öğrencilerini de kapsayacaktır
hocam ben üni öğrencisi değilim ki bu sene yksye girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

KDV vs kalkmaz kalkarsa ÖTV kalkar oda meçhul
hocam ne anladık o işten o zaman yandaş medyada bile vergisiz fiyatında tüm vergiler kaldırılıyor

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
hocam ben üni öğrencisi değilim ki bu sene yksye girdim

hocam ne anladık o işten o zaman yandaş medyada bile vergisiz fiyatında tüm vergiler kaldırılıyor
he yani puanına güvenmiyorsun. bence iki türlü de sen tercihlerini yap nasip kısmet bu işler. yarın bi gün o vergi indirimi gelir. bi bakmışsın şuanki vergili fiyatına denk gelmiş. ulan keşke alsaymışım o gün dersin

alex jensen

80+ Silver
Bu hükümete güvenip mezuna mı kalacaksın :D git okulunu oku vergi indirimi 2024 seçime 2 güne kalana kadar gelmez.
hocam ztn okuccam ama aytde çuvalladım tyt 70-80 ayt sayısal 25-30 aralığında gelicek 200-250k sıralama ile nereye girebilirim ki bir sene mezuna kalıp kocaeli üniversitesine girmek istiyorum o yüzden yoksa ttelefon için mezuna kalmıcam zaten

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
KDV değil, kalkarsa ôtv kalkar.

alex jensen

80+ Silver
he yani puanına güvenmiyorsun. bence iki türlü de sen tercihlerini yap nasip kısmet bu işler. yarın bi gün o vergi indirimi gelir. bi bakmışsın şuanki vergili fiyatına denk gelmiş. ulan keşke alsaymışım o gün dersin
aynen ayt batırdığım için sıkıntı diyorum ki bu sene sadece üni yazsam okumasam zaten tekrar hazırlanıcam gibi he olurda 150-180k sıralama gelirse zaten tercih yaparım ama hiç sanmıyorum o yüzden eğer bu sene alamazsam dahada alamam herhalde

KDV değil, kalkarsa ôtv kalkar.
niye yandaş kanallar vergisiz fiyatını öyle yazıyor o zaman a haber dahil milleti umut içine sokyorlar ötv kalksa mesela iphone 14 ne kadara gelir

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
aynen ayt batırdığım için sıkıntı diyorum ki bu sene sadece üni yazsam okumasam zaten tekrar hazırlanıcam gibi he olurda 150-180k sıralama gelirse zaten tercih yaparım ama hiç sanmıyorum o yüzden eğer bu sene alamazsam dahada alamam herhalde

niye yandaş kanallar vergisiz fiyatını öyle yazıyor o zaman a haber dahil milleti umut içine sokyorlar ötv kalksa mesela iphone 14 ne kadara gelir

866 dolar yazıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
iPhone ye gelmez

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam ztn okuccam ama aytde çuvalladım tyt 70-80 ayt sayısal 25-30 aralığında gelicek 200-250k sıralama ile nereye girebilirim ki bir sene mezuna kalıp kocaeli üniversitesine girmek istiyorum o yüzden yoksa ttelefon için mezuna kalmıcam zaten
Yine de tüm vergilerin kalkması gibi bir durum yok, ortaya ÖTV kalkacak diye oy için seçim vaadi verdiler.

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,646
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom