Bence yukseltme 17 ye hatalar var en azından etrafımdan oyle duyuyorumMerhaba,
iOS 16.7.2 olan sürümümü, iOS 17.1.1'e yükseltmeli miyim? Cihazım 14 Pro Max.
Bazı nedenleden ötürü konu açmak istedim. Sıkıntı yaşayan var mı? Sizce yüklemeli miyim? (24.11.2023)
Cihaz nasıl bu arada.15 pro max 17.1.1 deyim hiçbir sıkıntı yok bende ısınma felanda yok iyi şu anlık
çok iyi cihaz hiçbir sorununu görmedim. batarya müthiş olmuş birazda a17 pro sayesinde diye düşünüyorum. 14pm ile arasındaki en belirgin fark ekran kasa oranı olmuş. yan yana gelince çok hızlı anlaşılıyor ekran. geri kalan şeyler 14pm ile aynı neredeyseHocam sağolun @şahin doğan da dediği gibi 17.3 gelsin öyle yapim ozman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bi baktım 17.1.1 i yüklemiş cihaz kendi kendine. Hazırda bekliyor şuan bi sıkıntı olur mu? İndirilmiş ama kurulmamış halen. Eyw.
Cihaz nasıl bu arada.
Eyw hocam sağolun. Bilgilendirdiniz.çok iyi cihaz hiçbir sorununu görmedim. batarya müthiş olmuş birazda a17 pro sayesinde diye düşünüyorum. 14pm ile arasındaki en belirgin fark ekran kasa oranı olmuş. yan yana gelince çok hızlı anlaşılıyor ekran. geri kalan şeyler 14pm ile aynı neredeyse
Hocam yaptın mı güncellemeyi nasıl?Ben şu an güncelliyorum hocam, bir sorun olacağını sanmam. Cihaz: 14 Pro Max
En azından ona da güncelleme geldiherkes pro maxlerinden bahsederken benim 13 mininin ortamdaki karizması
Teşekkürler hocam dikkate alacağımGönül rahatlığı ile yükseltebilirsin bu hafta başından beri kullanıyorum hiç bir sorun bulunmamakta. Cihaz olarakta aynı cihaza sahibim
Evet haklısınız aslında ama, şöyle ki güncellemelerin bazıları sıkıntı çıkarabilmekte Apple veya Android hiç farka etmez. Sürümler ilk çıktığında, sizinde değidiğiniz gibi sorunlar oluşuyor bu yeni bir patch yayınlanıncaya kadar. Sonrasında da nihayetinde daha kararlı bir sürüm haline geliyor. Mesela şöyle 17.0 , 17.0.1 , 17.1.1 vsssa. Böyle gider İphone ' da bilgi edinmek istediğimiz konu aslında şimdiki hali ile nasıl, dügün çalışıyor mu? Geçilebilir mi? Demek için bu konuyu açmış bulunuyoruz.Lütfen yanlış anlamayın ama Apple'ı güncelleme desteği yüzünden tercih ediyoruz. Tabi ki her çıkan yeni sürüme güncellemelisiniz. Güncellemediğiniz her an kendinizi dış tehlikelere karşı savunmasız bırakıyorsunuz. Ben bu Apple güncelleme muhabbetini asla anlamıyorum. Nvidia driver çıkarınca güncellemiyor musunuz? Windows update yapmıyor musunuz? Apple'ın verdiği hiçbir güncelleme telefonunuzu bozmaz, stabilizasyonu belki azalabilir o da bir sonraki patch ile hemen fixlenir. Velev ki problem yaşattı zaten markadan kaynaklı olduğu için derhal müşteri hizmeti alabilirsiniz.
Ben 13'ü 17.1 ile kullanıyorum şu anda gayet memnunum. Yani önceki sürümde ne hissettiysem onu hissediyorum.En azından ona da güncelleme geldi
Teşekkürler hocam dikkate alacağım
Evet haklısınız aslında ama, şöyle ki güncellemelerin bazıları sıkıntı çıkarabilmekte Apple veya Android hiç farka etmez. Sürümler ilk çıktığında, sizinde değidiğiniz gibi sorunlar oluşuyor bu yeni bir patch yayınlanıncaya kadar. Sonrasında da nihayetinde daha kararlı bir sürüm haline geliyor. Mesela şöyle 17.0 , 17.0.1 , 17.1.1 vsssa. Böyle gider İphone ' da bilgi edinmek istediğimiz konu aslında şimdiki hali ile nasıl, dügün çalışıyor mu? Geçilebilir mi? Demek için bu konuyu açmış bulunuyoruz.
Teşekkürler...