İphone 14 pro max pasaport kayıtlımı ?

Reaksiyon skoru
38
arkadaşlar bugun 14 pro max aldım yurt dışı ama pasaport kayıtlı dedi bende emin olmak icin e devletten baktım kayıtlı cihaz yazıyor yani tr olmuş oluyor dimi
Kaynak: Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Durum : IMEI NUMARASI KAYITLI

TR olmuş oluyor, evet, IMEI soegusunda marka model doğru mu yazıyor?

Evet TR kayıtlı olmuş oluyor. Benim de öyleydi. Az önce farklı hat taktım çalışıyor.

Evt benimde öyleydi 3 sene oldu. Bütün hatlara acildi

teşekkürler cevap icin sizdemi yeni aldınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cevap icin teşekkürler

Yok hocam ben arkadaştan almıştım kayıtlı, hattım onun üzerine kayıtlıydı. Babamın hattı denedim çalışıyor.

arkadaşlar bugun 14 pro max aldım yurt dışı ama pasaport kayıtlı dedi bende emin olmak icin e devletten baktım kayıtlı cihaz yazıyor yani tr olmuş oluyor dimi
Ne kadara aldınız ayıptır sorması benimde aynı cihazdan var tüm hatlara açıldı piyasası nedir acaba

Ne kadara aldınız ayıptır sorması benimde aynı cihazdan var tüm hatlara açıldı piyasası nedir acaba
hocam ben takasta alım fiyatını sordugumda 50 -55 lira arasında gidiyor dedi

Yok hocam ben arkadaştan almıştım kayıtlı, hattım onun üzerine kayıtlıydı. Babamın hattı denedim çalışıyor.
cihaz sağlam ama düz modellerden bin kat iyi bende 16 vardı o bu kadar iyi degildi

bizde vardı temiz cihaz 45 e satıyoruz pasaport kayıtlı 14 pro max tertemiz kimse almıyor. siz kaça aldınız

İleride onu iptal edebilir bilgin olsun

hocam ben takasta alım fiyatını sordugumda 50 -55 lira arasında gidiyor dedi

cihaz sağlam ama düz modellerden bin kat iyi bende 16 vardı o bu kadar iyi degildi

Valla ben sıkıldım artık iPhone'dan yeter. :D iPhone tercih edilecekse de Pro, Pro Max tercih edilmeli bana göre de.

Valla ben sıkıldım artık iPhone'dan yeter. :D iPhone tercih edilecekse de Pro, Pro Max tercih edilmeli bana göre de.
hocam bende
böyle yapıyorda videoda cözdümde normal kamerada böyle yapıyor nasıl cözebilirim bi yardım etsen bilgin varsa böyle yapmıyordu

Geri